Australien

En rejse til Australien har det hele

Australien er en enorm populær rejsedestination for både backpacking, road trips, dykning og storbyferie. Uanset hvilken rejseform du ønsker, har en rejse til Australien noget til dig!

Fantastiske naturoplevelser

Australien er fyldt med smuk natur, som blandt andet kan opleves ved Uluru eller Great Barrier Reef. Uluru er en kæmpemæssig sten på 350 meter, som befinder sig i nationalparken Uluru-Kata Tjuta, 350 km sydvest for Alice Springs. Mange turister kommer forbi for at se solnedgangen, hvordan landskabet og farverne ændrer sig i takt med, at solen går ned. Great Barrier Reefer verdens største koralrev og utrolig populært for både nybegyndere med snorkel og mere erfarne dykkere. Koralrevet ligger ud for Queenslands kyst og strækker
sig over 2.000 kilometer. På din rejse til Australien er Great Barrier Reef en unik mulighed for at opleve havets forunderlige verden og svømme med fisk i alle regnbuens farver.

Storby, liv og gode madoplevelser

Har du derimod lyst til at gå på opdagelse i storbyen, er Sydney et oplagt valg. Udover at være hovedstad, rummer Sydney også flot arkitektur såsom operahuset og Habor Bridge. Sydney har en meget europæisk stemning over sig, og byens størrelse gør, at du hver gang, du besøger denne storby, kan opleve noget nyt. Melbourne, Australiens anden største by, er også en storby, men har en helt anden stemning over sig end selve hovedstaden. I Melbourne finder du en mere afslappet stemning med flere caféer og restauranter og færre klubber og menneskemængder.

Sol og strand

Bliver du træt af storbyens jag, kan du med fordel besøge en af de lange hvide bounty strande ved WhitSunday øerne. På en rejse til Australien vælger mange at kombinere storbyferien med afslapning, og WhitSunday øerne siges at være nogle af de smukkeste øer i verden med himmelblåt hav og kridhvide sandstrande.

 

 
 

Mangaard Travel Group A/S

Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

Øst

Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby