Canada rejse i det vestlige: Rocky Roundup

Rå og betagende natur helt tæt på

Oplev den storslåede, rå og uberørte natur med vores Canada rejse i det vestlige Canada. Turen »Rocky Roundup« tager Jer helt tæt på den vilde natur i British Columbia og Alberta i det vestlige Canada. På turen vil I opleve betagende udsigter fra de skyhøje bjergtoppe, dunkle dale og krystalklare søer. Turen tager Jer langs den kendte og spektakulære ”Inside Passage”, som strækker sig over 40.000 km af den mest sceniske del af den canadiske kyst, hvor blandt andet migrerede hvaler holder til.

Uforglemmelige naturoplevelser og maritim stemning

På Rocky Roundup får I lov til at udforske den vilde natur, kigge efter elge i Canadas mest berømte nationalpark og se de fantastiske århundredegamle gletsjere brede sig ved Columbia Icefield. Canada er kendt for sin gæstfrihed og imødekommende folkefærd, som I vil opleve under rejsen. Få storbylysten stillet i Vancouver, nyd den maritime stemning ved Victoria og charmen ved de små byer Banff og Jasper. Turen tager Jer på unikke udflugter, spændende attraktioner og uforglemmelige minder fra det vestlige Canada.

   

Udspecificeret program: 14 dage med unikke oplevelser

Første dag ankommer I til Vancouver, hvor de to første dage tilbringes. Her kan I blandt andet tage på oplevelse i Stanley Park eller China Town. På tredjedagen skal I videre til Victoria. Her besøger vi Butchart Gardens, som er en af verdens smukkeste botaniske haver. På dag fire rejser I langs kysten og tager blandt andet et besøg i Chemanuis, der er kendt for sine spektakulære vægmalerier lavet af de indfødte. I overnatter i Victoria, hvorfra I drager videre mod Port Hardy. Her vil der blandt andet være mulighed for hvalsafari og en wildlife tour.

Billedskønne kyststrækninger og spændende nationalparker

På dag seks af Canada rejsen tager I langs den berømte Inside Passage. Naturen heromkring betagende smuk og spektakulær. På syvende dagen kører I af den kendte Yellowhead Highway og gør stop i Ksan Indian Village – en reinkarnation af et traditionelt samfund. På ottende dagen besøger I Fort St. James National Historic Park, der tager Jer et stort skridt tilbage i historien. Herefter tager turen Jer mod Jasper national park, hvor der er rig mulighed for at tage fotos. Tæt på Jasper har I desuden mulighed for at tage en tur på Athabasca floden med en erfaren guide.

Dag ti fortsættes i naturens tegn i Jasper og Banff National Parks. Dette er klart nogle af turens største højdepunkter. Her oplever I noget af den flotteste, rå natur, som Canada har at byde på. Dag elleve fortsættes i Banff området, hvor I vil få muligheden for at tage på en helikopter sightseeing tour og se the Rocky Mountains fra toppen. På dag tolv starter rejsen tilbage til vestkysten. Dagen sluttes af i Vernon, inden I drager mod Vancouver igen. På vejen tilbage besøger I desuden Okanagan Valley, som er kendt for dens vinmarker. Der gøres et kort stop ved den smaragdblå Kalamalka Lake, inden der fortsættes til Vancouver. Læn Jer tilbage og nyd de sidste 13 dages indtryk på den sidste dag af Canada rejsen i Vancouver, inden turen går tilbage til Danmark.

DOWNLOAD TURPROGRAM HER

Bemærk at programmet af på engelsk grundet engelsktalende guide.

Afrejse mellem juni og september 2019.

Startdestination

Vancouver

Slutdestination

Vancouver

Varighed

14 dage | 13 nætter

Priser fra

26.690 DKK pr. person

Prisen inkluderer

Flybilletter fra CPH tur/retur • Overnatning • Morgenmad • Diverse udflugter • Guide • Transport • Skatter og afgifter

Prisen inkluderer ikke

Adgang til udflugter uden for programmet • Drikkepenge

Bemærk

Priserne er udregnet pr. person ved 2 rejsende.

Kontakt

Mail:
groups@mangaard-travel.dk
Tlf: 8675 4840

 
 

Mangaard Travel Group A/S

Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

Øst

Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby