Kør-selv-ferie i Canada

Tag på kør-selv ferie i Canada. Oplev det kæmpestore land og den betagende natur

En kør-selv ferie til Canada kan skræddersyes Jeres ønsker, så I får præcis den tur, I har drømt om. Da Canada er et enormt land, er det en god idé af afgrænse sin rejse. En afgrænsning kan eksempelvis være til enten det østlige eller vestlige Canada. På den måde kan vi sammensætte Jeres tur med de højdepunkter, man absolut skal se, når man befinder sig i Jeres valgte område af Canada. Dertil er Canada et land med mange muligheder, og Jeres kør-selv ferie kan derfor let blive uoverskuelig uden planlægning. En rejse til Canada kan indeholde en kombineret natur og storbyferie. Dertil kan rejsen også være en udelukkende naturferie, hvor I oplever de største naturparker og attraktioner, tager på vandreture og sover i ude mellem naturskønne omgivelser. Har I lyst til at ridde på hesteryg, kan I tage på et ranch-ophold med ægte cowboy stemning og -aktiviteter. Er i mere til storby, byder Canada også på spændende destinationer som eksempelvis Toronto. Uanset rejsetype og længde er du garanteret en uforglemmelig kør-selv ferie i Canada. Kontakt os gerne og hør mere om dine muligheder.

FLYBILLETTER

Vi booker dine flybilletter og sørger for, at du kommer bedst muligt fra A til B.

BILLEJE

Uanset om det er almindelig billeje eller leje af motorhome, kan vi hjælpe dig med at finde de bedste priser og modeller.

OVERNATNING

Vi sørger for indlogeringen og tilpasser det netop din kør-selv ferie.

AKTIVITETER

Uanset om det er ture til nationalparker, teaterbilletter eller en guide til det nærmeste outlet-center, kan vi guide dig.

Kør-selv ferie i det østlige Canada                                          Kør-selv ferie i Canadas Inside Passage

Kør-selv ferie til Canada  kør-selv ferie canada

 
 

Mangaard Travel Group A/S

Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

Øst

Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby