Det siger vores kunder

Mangaard Travel: Kunden i centrum

Mangaard Travel Group går højt op i kundens ønsker. Vi tilpasser og skræddersyr rejser, så de passer dine ønsker og behov. På denne side kan du se udtalelser fra nogle af vores kunder.
Har du lyst til at høre mere om os, og hvad vi tilbyder, er du velkommen til at kontakte os. Vores rejsekonsulenterne sidder klar på både e-mail og telefon. Se kontaktinformationen nedenfor.

Skriv til team@mangaard-travel.dk
eller ring på telefon (+45) 86 75 20 88

Fortæl os, hvad du synes. – udfyld vores evalueringsskema her.

 

 


 

Vi er din sikkerhed 24/7

Mangaard Travel har i dag over 26 års erfaring i globale erhvervsrejser. Vores vigtigste mål er, at sikre dig den bedste løsning når din virksomhed eller medarbejdere skal på firmarejse.
Fordelen ved at vælge et rejsebureau til at tage sig af planlægningen er tryghed, professionaltiet og sikkerhed både før, under og efter din rejse. Vi laver løsninger specifikt til din virksomhed, så både transport, overnatning, billeje med mere går op i en højere enhed – både økonomisk og praktisk. Vores erhvervsrejseafdeling rummer alt fra kundemøder til netværksrejser eller messerejser med alt fra produktlanceringer til foredrag. Vores erfaring i branchen har foruden prisen som Danmarks Bedste Erhvervsrejsebureau ved Danish Travel Awards 2018, sikret os et solidt og bredt netværk, som vi benytter, når din rejse skal arrangeres.

Personlig service hele vejen

Uanset om det er et møde i London, en konference i Florida eller en team-building tur, kundearrangementer eller foredrag, er vi der hele vejen.

Hos Mangaard Travel tilbyder vi personlig service 24/7, og som kunde tilknyttes du en personlig rejserådgiver. Har din virksomhed brug for en anderledes teambuilding-tur, har vi også rejser til dette formål. Vi arrangerer rejser af forskellig art med både storby, musik og kultur i fokus eller sport og aktivitet. Vi sikrer transport, indlogering, billetter til aktiviteter og meget mere.

Vil du høre mere om, hvad vi tilbyder? Så ring eller skriv til os og få en uforpligtende snak.

Skriv til team@mangaard-travel.dk
eller ring på telefon (+45) 86 75 20 88

 

Mangaard Travel Group A/S

Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

Øst

Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby