Incentive og netværksrejser

Mangaard Travel har mange års erfaring med at planlægge incentiverejser. Ønsker du at belønne dine medarbejdere eller samarbejdspartnere, har vi forslag til oplevelses- og nydelsesrejser af kortere eller længere varighed, både med bus og fly.

Sponsorrejser

Har din organisation brug for at arrangere en rejse for sponsorerne, har Mangaard Travel også stor erfaring på dette felt. Om I vil til fodbold i England, på museer i Helsinki eller operaen i Berlin, kan vi hjælpe med rejsearrangement, indkvartering, bespisning og billetter til kampe og forestillinger.

Snak med en specialist ved at ringe på 86 75 20 88 og få forslag eller inspiration.

NYE VEJE TIL VÆKST

Incentive rejser skaber stor værdi for medarbejderne. Det samme gælder, når samarbejdspartnere, kunder, leverandører m.m. inviteres på tur.

Mangaard Travel Group er ekspert i alle former for ad hoc grupperejser grundet vores mangeårige erfaring og store, globale netværk.

  • Vi har stor erfaring og trækker på et stort globalt netværk.
  • Vi arrangerer virksomhedsbesøg indenfor alle brancher.
  • Vi kan inkludere alle former for temaer.
  • Vi arrangerer rejser til fodbold og andre sportsarrangementer.
  • Vi har kontakterne til alle de store klubber i Europa.

Skræddersyede og komplette rejser

Vi kan inkludere alle former for temaer på rejserne. Mulighederne er mange og tilrettelægges lige efter dit firmas behov og ønsker. Vi arrangerer blandt andet virksomhedsbesøg indenfor alle brancher.

Husk, at vi selvfølgelig også står for arrangementer, der skal foregå på din hjemmebane her i Danmark – her klarer vi alt vedrørende fly, hotel, indhold m.v.

 

Mangaard Travel Group A/S

Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

Øst

Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby