Grupperejser

MICE (MEETINGS. INCENTIVES. CONFERENCES. EXHIBITIONS)

Oplevelser og inspiration for erhvervslivet.Produktlanceringer, kundearrangementer og teambuilding både i Danmark og udlandet.

Hos Mangaard Travel arrangerer vi alt fra møder, messer og konferencer til firmature for medarbejdere,
kunder eller samarbejdspartnere til fodbold i England, museer i Helsinki eller opera i Berlin.
Vi mener, at møder i omgivelser ud over det sædvanlige giver mulighed for at tænke og gøre noget ud over det sædvanlige.

 
Jeres eksperter på turen

Vi kender allerede til det klassiske møde og konferencemarked. Som noget nyt tænker mange kulturinstitutioner nu sig selv ind i denne sammenhæng. Hvor det tidligere kunne være umuligt for et privat firma at leje sig ind på eksempelvis et kunstmuseum til en produktlancering eller en gallamiddag, ser vi i dag flere programforslag fra disse kulturinstitutioner, hvormed det klassiske møde træder ud af mødelokalet og ud i verden.

Selvom det anerkendes, at en del møder kan gennemføres som video- og telefonmøder, er det i andre sammenhænge ikke muligt. Messerejser er et godt eksempel på dette, da det kræver, at sanserne tages i brug for eksempelvis at mærke et tekstils kvalitet eller smage på en fødefare, hvilket kræver at man er tilstede på destinationen.

 

Vi vil bruge tiden på destinationen

Et af de centrale punkter for planlægningen af grupperejser er tilgængelighed. Det er vigtigt, at der ikke bruges for meget tid på transport fra A til B. Vi vil bruge tiden på destinationen. Og det er her Mangaard Travel Group kan byde ind med gode forslag til rejsearrangementer. Vi er ofte på studietur til forskellige destinationer, og på den måde har vi et godt kendskab til mulighederne.
Uanset hvilket formål kan vi hjælpe med fagligt- samt socialt indhold på destinationen.

Vi skræddersyr Jeres rejse efter gruppens behov.

Ring til os eller skriv en uforpligtende mail og hør mere om mulighederne.
 

Mangaard Travel Group A/S

Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

Øst

Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby