Cypern

Cypern er en af middelhavets mest solsikre øer, som med sine flotte sandstrande, turkist blå vand og fantastiske restauranter, er et land mange kommer tilbage til år efter år.
Øen tilbyder mange muligheder og med et meget kuperet landskab, er der mange der tager hertil for at vandre i bjergene eller en cykeltur på de kuperede bjerg stier.
Foruden strande og bjerge har Cypern også mange fantastiske sports faciliteter at tilbyde de tilrejsende. Uanset hvilken sportsgren du dyrker kan du finde nogle af de bedste faciliteter her.

Indkvartering

Vi samarbejder med flere 4 stjernede & 5 stjernede hoteller i området omkring Paphos, her finder I alle sportsfaciliteter enten inden for resortet eller i gå afstand fra hotellerne. I bliver indkvarteret i værelser med plads til 1, 2, 3 eller 4 personer. Alle værelserne er udstyret med AC & eget bad/toilet.

Træning

5 stjernede faciliteter eller på Geroskipou Sports Center som blev bygget i 2005 og tilbyder nogle af de bedste faciliteter du finder på Cypern.

Hotel Louis Phaethon Beach

4 stjernede Hotel Louis Phaethon Beach, som ligger kun 50 m fra stranden og tilbyder hyggelige værelser. Hotellet har 422 værelser som alle er udstyret med Ac, eget toilet/bad, tv og safety boks. Alle måltider bliver serveret som buffet.

Hotel Aliathon

4 stjernede Hotel Aliathon, som ligger kun 500m fra stranden. Hotellet blev i 1992 bygget af 5 brødre og er siden vokset fra 52 lejligheder til nu at have 329 værelser/lejligheder. Alle værelser er udstyret med Ac, eget toilet/bad, tv og safety boks. Alle måltider bliver serveret som buffet.

Coral Beach Hotel & Resort

Det luksuriøse 5stjernedeCoral Beach Hotel & Resort er beliggende i et af de smukkeste områder på Cypern kun 500 m fra den dejlige sandstrand. Hotellet har 422 værelser, som alle er udstyret med AC, eget toilet/bad, tv og safetyboks.

Igen i år 2017 er hotellet med til at arrangere et af de mest udfordrende og naturskønne løb i Europa “Cyprus International 4-Day-Challenge”, som for det meste tager udgangspunkt i det spektakulære og uspolerede område af AKAMAS naturpark.
I 2018 danner hotellet desuden rammen om Triathlon Camp med den tyske top-triatlet Michael Krell, der nu har specialiseret sig som træner.

Kontakt en rejsekonsulent og hør mere om:

Cypern

+45 86 75 20 88
team@mangaard-travel.dk
 
 
 

Mangaard Travel Group A/S

Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

Øst

Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby