Grupperejser for erhverv

Mangaard Travel Group tilbyder skræddersyede grupperejser til erhverv.


Firmatur med teambuilding eller kultur

Hos os finder du et bredt udvalg af oplevelser og inspiration for erhvervslivet.
Vi arrangerer firmature for medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere med teambuilding, sport eller kultur i fokus
– fordi samvær i usædvanlige rammer giver mulighed for også at arbejde, tænke og gøre noget ud over det sædvanlige.
På vores firmaidrætsture er I sikret sved på panden. Med idræt og samarbejde i fokus får I en sjov og anderledes oplevelse
kollegaer imellem uanset niveau – på en firmaidrætstur kan alle være med. En anden måde at få pulsen op er en tur
til en af verdens storbyer. Udforsk det pulserende liv og store metropoler. Gå på opdagelse i byens gader eller på museer.
Oplev verdensberømte teaterforestillinger eller stemningen på stadion, når det lokale fodboldhold spiller.

Mød verden på messer og konferencer

Vi kender allerede til det klassiske møde- og konferencemarked.
Som noget nyt tænker mange kulturinstitutioner nu sig selv ind i denne sammenhæng.

Tidligere var det umuligt for et privat firma at leje sig ind på eksempelvis et kunstmuseum, til en produktlancering eller en gallamiddag.
Men i dag ser vi flere programforslag fra kulturlivet, hvor det klassiske møde træder ud af mødelokalet og ud i verden. Selvom en del
møder kan gennemføres som video- og telefonmøder, er det i nogle sammenhænge ikke muligt. Flere møder kræver, at sanserne tages
i brug, hvilket kræver, at man er tilstede på lokationen. Mangaard Travel arrangerer firmature skræddersyet til Jeres branche. Tag dine
medarbejdere med ud af huset på messer, konferencer eller til foredrag og produktlanceringer. Bliv inspireret. Få ny viden. Netværk. Samarbejd.
Samvær i nye rammer, giver mulighed for idéer og tanker over det sædvanlige.  Netop af denne grund tilbyder Mangaard skræddersyede grupperejser til erhvervslivet.

Mangler du inspiration? Find den her

Jeres eksperter på turen

Når vi sammensætter rejsen, er du dækket af både rejsegaranti også i tilfælde af leverandørsvigt. Du får desuden hjælp af vores erfarne eksperter, som kan guide dig igennem de nødvendige foranstaltninger til rejsen. Når du selv booker rejsen på nettet, er du ikke automatisk omfattet af rejsegarantien.

Ring til os eller skriv en uforpligtende mail og hør mere om mulighederne.

 

Vi vil bruge tiden på destinationen

Et af de centrale punkter for planlægningen af grupperejser er tilgængelighed. Det er vigtigt, at der ikke bruges for meget tid på transport fra A til B. Vi vil bruge tiden på destinationen. Og det er her Mangaard Travel Group kan byde ind med gode forslag til rejsearrangementer. Vi er ofte på studietur til forskellige destinationer, og på den måde har vi et godt kendskab til mulighederne. Uanset hvilket formål kan vi hjælpe med fagligt- samt socialt indhold på destinationen.

Vi skræddersyr Jeres rejse efter gruppens behov.

 
 

Mangaard Travel Group A/S

Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

Øst

Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby