Highlights of the West

Kør-selv ferie Bilferie USAKør-selv ferie Bilferie USAKør-selv ferie Bilferie USA

 

Kør-selv ferie i USA “Highlights of the West” | Oplev det vestlige USA’s højdepunkter

 Kør-selv ferie i USA med tilhørende turbeskrivelse dag for dag samt indlogering. På denne kør-selv ferie vil I opleve nogle af det vestlige USA’s højdepunkter. Turen starter i Los Angeles, hvorefter I kører videre af den smukke kyststrækning til Santa Barbara og videre til San Simeon. Her har I 1 enkelt overnatning, inden turen går videre til storbyen San Fransisco. Nyd den pulserende storby og dets aktiviteter. Tag forbi Golden Gate Park elller gå på opdagelse på byens madscene lige fra kinesisk i China Town til moderne gastronomi i centrum.

Kombineret kør-selv ferie med både natur og storby

På dag 5 skal I på tur til Yosemite National Park. Naturparken er en fantastisk smuk oplevelse og netop naturtemaet fortsætter på dag 6, hvor I skal besøge Sequoia og Kings Canyon National Parks. Herefter går turen fra det smukke naturrige til det festlige, farverige og altid vågne Las Vegas. I Las Vegas har I rig mulighed for at prøve heldet i de forskellige casinoer langs Las Vegas Boulevard også kaldet “the strip”. Efter et par dage i funklende Las Vegas, er det tid til at puste ud i naturen i Zion- og Bryce Canyon Nationalpark, et paradis for hiking-entusiaster. Endnu en fantastisk betagende naturoplevelse venter der på dag 11 i Grand Canyon Nationalpark, der er kendt for sine utroligt fotogene røde sten. Inden turen går hjemad skal I blandt andet besøge Palm Springs, en kendt luksus-ferieby, hvor det siges, at flere Hollywood-stjerner ofte foretrækker at holde ferie. Kør-selv ferien i det vestlige USA afsluttes tilbage i Los Angeles, inden I flyver hjem til Danmark.

KLIK HER OG DOWNLOAD TURPROGRAM

Vi gør opmærksom på, at programmet er på engelsk.
Rejsen er en kør-selv ferie. Programmet er uden guide.

Afrejse mellem april 2019 og marts 2020.

 

Start destination

Los Angeles

Slut destination

Los Angeles

Varighed

15 dage | 14 nætter

Priser fra

6.275 DKK pr. person

Prisen inkluderer

14 nætter på nævnte hotel eller lignende inklusiv skatter og afgifter | Discovery Guide | Program Documentation (elektronisk version)

Prisen inkluderer ikke

Fly | Billeje
Vejafgifter | Parkeringsafgifter
Adgang til attraktioner uden for programmet
Afgifter i Nationalparker

Bemærk

Priserne er udregnet pr. person ved 2 rejsende.

Kontaktinformation

Mail:
groups@mangaard-travel.dk
Tlf: 8675 4840

 

 
 

Mangaard Travel Group A/S

Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

Øst

Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby