En rejse til Indien

Tag på en spændende rejse til Indien

Indien er et fantastisk land, hvor alle dine sanser bliver taget i brug. På en rejse til Indien vil du få indblik i landets kultur, arkitektur og natur. Indien er opdelt i 28 stater, hvilket giver landet et unikt landskab. Indiens landskab spænder bredt lige fra de tårnhøje Himalayabjerge i nord til den tørre ørken i vest og ned til de frodige regnskove i Sydindien, der gør landet et helt specielt og oplevelsesrigt rejsemål. Det mangeartede landskab tiltrækker også et rigt dyreliv med truede dyrearter som tigeren, elefanten, løven og leoparden. En mere almindelig dyreart at støde på er kvæg, som i Indien er fredet grundet landets trosretning, hinduisme. I Indien er alle verdens hovedreligioner dog repræsenterede.

Fra sprudlende storby til kultur og mystik

På en rejse til Indien vælger mange at besøge den Gyldne Trekant, som består af byerne Delhi, Jaipur og Agra. Byerne indeholder hver især en spændende historie. I New Delhi kan du opleve Indiens sprudlende hovedstad med et indbyggertal på 17 millioner. Delhi er fyldt med mennesker, og byen sover aldrig. I det centrale Delhi kan du blandt andet opleve det imponerende Parliament House med omkringliggende parker, The Royal Palace eller Arch of Triumph. Det er dog også værd at besøge nogle af Delhis andre områder, der står som en kontrast til storbyens centrum. Old Delhi er omgivet af mure og mystik. Her kan du gå på opdagelse i små snoede gader med gadebutikker og Indisk madlavning. Et af de største must-see på din rejse til Indien er The Lotus Temple, hvor du kan opleve ceremonier dagligt. Templerne er en stor del af Indien, og lidt syd for Delhi kan du også opleve Qutub Minar, hvor Indiens første moske og verdens højeste murstens-minaret på 72 meter ligger. Jaipur kaldes den lyserøde by og er hovedstaden i delstaten Rajasthan. I den tredje by inden for den Gyldne Trekant, Agra, kan du opleve det fantastiske Taj Mahal.

Betagende naturoplevelser

Ønsker du at udforske Indiens natur, er der også rig mulighed for dette. På din rejse til Indien kan du blandt andet tage på vandretur i gennem Himalaya. Området Ladakh rummer vandrestier gennem bjergområderne og giver dig mulighed for at opleve Indien fra dets smukkeste side. Er du interesseret i Indiens dyreliv, kan du besøge tigerreservatet Ranthambore, der er omgivet af flere forskellige dyr og en betagende natur. Har du lyst til at høre mere om Indien og dine muligheder for en rejse? Så kontakt os gerne.

 
 

Mangaard Travel Group A/S

Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

Øst

Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby