Oplev Kina med engelsk rejseleder

Rejsen til Kina

Kina byder på masser af kulturoplevelser med spændende fortællinger, naturskønne hiking ruter, udflugter til pandaer og storbyferie med pulserende liv og shopping. Kina favner dermed bredt. Med Kinas enorme areal er det næsten umuligt at rumme alle landets seværdigheder i én rejse. Vi anbefaler derfor, at man vælger et tema eller en rute, så man får mest muligt ud af sin rejse til Kina. Denne tur er med engelsktalende guide. Rejsen tager dig fra Beijing til Hong Kong gennem nogle af de mest essentielle seværdigheder i Kina.

Tag med på en 21 dages oplevelsestur til Kina

Rejsen til Kina er med engelsktalende guide og planlagt, så du oplever essensen af landet i al sin mangfoldighed. Du vil blandt andet gå en historisk tur på den kinesiske mur og se de berømte Terracotta-krigere. Rejsen med guide er en tre ugers rundvisning i Kinas kulturelle og naturlige højdepunkter. Du vil besøge den gigantiske Buddha af Leshan, udforske gamle bjergkloder på Emei Shan og sejle på den verdensberømte Yangtze-flod, inden du begiver dig videre ud i det pulserende og fantastisk naturskønne Yangshuo. Vi har udarbejdet et detaljeret rejseprogram, der viser dig hvilke oplevelser, du kan forvente og kan downloades længere nede på siden. Vi tilbyder desuden at skræddersy programmet til dine behov med tilføjelse af aktiviteter, upgrade af hoteller, forlængelse af rejsens længde med mere.

Vi sørger for dig – før, under og efter rejsen til Kina

Undervejs på rejsen til Kina overnatter du på udvalgte hoteller, som er tilpasset ruten. Under hele rejsen har du en engelsktalende guide, som står til rådighed for at besvare diverse spørgsmål og hjælpe dig fra en destination og videre til den næste. Rejsen giver dig mulighed for at se Kinas højdepunkter med start i Beijing og slut i Hong Kong. Der vil desuden være rig mulighed for at udforske destinationerne på egen hånd foruden de nævnte aktiviteter i programmet. Kontakt vores gruppeafdeling for et uforpligtende møde, hvis det lyder som noget for dig!

Lad eventyret begynde!
DOWNLOAD TURPROGRAM 

Programmet er på engelsk, da rejsen til Kina er med engelsktalende guide.

Afrejsedatoer fra april 2019 til december 2020

Rejsen til Kina

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION OM REJSEN

Startdestination

Beijing

Slutdestination

Hong Kong

Varighed

21 dage | 20 nætter

Priser fra

23.245 DKK pr. person

Prisen inkluderer

Fly tur/retur fra CPH
20 nætter på nævnte hoteller
Detaljeret program + information om rejsen
Nævnte attraktioner
Engelsk guide | Transport

Prisen inkluderer ikke

Transfer fra lufthavnen
Adgang til attraktioner uden for programmet
Måltider undervejs pånær 2 måltider, der indgår i attraktionerne

Bemærk

Prisen er beregnet pr. person med udgangspunkt i to rejsende, der rejser sammen og kan variere efter afrejsetidspunktet.
Rejser man alene bliver man indlogeret sammen med en af samme køn undervejs.
Prisen er den samme pr. person uanset om du rejser alene eller sammen med en ledsager.

Kontaktinformation

Mail:
groups@mangaard-travel.dk
Tlf: 8675 4840

 
 

Mangaard Travel Group A/S

Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

Øst

Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby