Panoramic Florida

Kør-selv ferie i Florida | Oplev det bedste af Florida

Tag på Kør-selv ferie i USA og oplev højdepunkterne i Florida. Turen tager Jer omkring de vigtigste attraktioner i et behageligt tempo, hvor der er tid til at stoppe op og nyde hver by.

Kør-selv ferie i FloridaKør-selv ferie i Floridakør-selv ferie Florida

Start og slut i den internationale storby, Miami

Turen starter i Miami, en international by med mange forskellige kulturer, hvilket blandt andet afspejles på byens kulinariske madscene og i arkitekturen. De to første dage tilbringes i Miami, hvor I har rig mulighed for at gå på opdagelse mellem palmetræerne og de store skyskrabere. Miami beach er desuden et populært turistmål, hvor I kan tage en dukkert, hvis I trænger til en pause fra storbyens liv. Vi anbefaler desuden, at I går på opdagelse i byens Art Deco arkitektur på en gåtur i det historiske distrikt. Vil I være sikre på at få det hele med, har I mulighed for at tage en Bus Tour, der tager Jer omkring de vigtigste seværdigheder og attraktioner.

Masser af attraktioner og oplevelser

På tredjedagen af Jeres kør-selv ferie i Florida, skal I besøge Kennedy Space Center. Kennedy Space Center er blandt andre hovedsæde for NASA og stedet hvor Apollo missionerne blev til. Herfra går turen videre til St. Augustine, hvor I tilbringer dag fire. St. Augustine er historisk set den ældste permanente europæiske bosættelse i det kontinentale USA. Blandt de mange seværdigheder, kan I opleve Castikllo de San Marcos National Monument, der fungerede som byens ydre forsvar. Fra St. Augustine fortsætter i kør-selv ferien til Daytona Beach – den eneste strand, hvor det er tilladt for biler at køre. Tag desuden et visit forbi Daytona Speedway, hvor I kan være heldige at se nogle de hurtige racerbiler suse forbi.

Disney og Universal Studios

På dag fem kan I gå på oplevelse i fantasiens verden. Dagen nydes i en af Walt Disneys World Temaparker. Tag en sving-om med Mickey Mouse, oplev spændingen i adventureland eller tag på afrikansk safari i Disneys Animal Kingdom, hvor du også kan møde karaktererne fra Løvernes Konge og deltage i fejringen af “The Circle of Life”. Dag seks fortsætter i grænsen mellem det virkelig og imaginære i Universal Studios. Her kan du opleve alt fra Harry Potter og Shrek til Spiderman. I er garanteret en oplevelse ligemeget, hvilken del af Universal Studios I vælger at udforske.

Dyreliv og gyldne sandstrande

På dag syv drager I videre mod Homosassa Springs State Park, hvor der hersker et rigt dyreliv med både flamingoer og alligatorer. Herefter går turen mod Sarasota, hvor I kan opleve en af de mest spektakulære solnedgange på den hvide sandstrand. Tag en dukkert i den Mexicanske Golf, nyd dagen og få tid til at suge alle indtrykkene til Jer, inden I igen skal på farten. På dag ni vil I blandt gøre et stop i Everglades National Park, hvor alligatorer og søkøer har hjemme. I slutter dagen af med at køre til Key West, hvor I tilbringer den sidste dag mellem de mange udendørs caféer, butikker og spændende attraktioner, heriblandt Ernest Hemmingway Museet. Rigtig god fornøjelse med Jeres kør-selv ferie i Florida.

DOWNLOAD TURPROGRAM HER

Vi gør opmærksom på, at programmet er på engelsk.
Rejsen er en kør-selv-ferie. Programmet er uden guide.

Afrejse mellem april 2019 og marts 2020.

Startdestination

Miami

Slutdestination

Miami

Varighed

11 dage | 10 nætter

Priser fra

8.600 DKK pr. person

Prisen inkluderer

Fly t/r | 10 nætter på nævnte hotel eller lignende inklusiv skatter og afgifter | Discovery Guide | Program Documentation (elektronisk version)

Prisen inkluderer ikke

Billeje | Vejafgifter | Parkeringsafgifter | Adgang til attraktioner uden for programmet | Afgifter i Nationalparker

Bemærk

Priserne er udregnet pr. person ved 2 rejsende.

Kontaktinformation

Mail:
groups@mangaard-travel.dk
Tlf: 8675 4840

 
 

Mangaard Travel Group A/S

Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

Øst

Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby