Kultur- og sportsrejser for private

Vi har med stor succes længe arrangeret særlige livsnyder-rejser for private. Herunder vores årlige Nytårsrejse til Wien, hvor man oplever den verdenskendte Wiener Philharmoniker, i Wiens smukke Musikverein, samt vores nye Gourmetrejse til Périgord, Frankrig. 

Musiske oplevelser, som I sent vil glemme

Det er en helt speciel oplevelse, når lyset slukkes, scenetæppet går op, og rummet fyldes med musik akkompagneret af betagende scenografi, kreative kostumer og store stemmer. Mangaard Travel Groups musikrejser er rejser af høj kvalitet til koncerter, operaer og musikfestivaler i spændende musikbyer rundt om i verden. Vores musikrejser begyndte i 2001 med Nytårskoncertrejsen til Wien, som siden er blevet en fast del af det årlige musikrejseudbud. Siden er det blevet til mange spændende musikrejser, hvor Jyllands-Postens tidligere, mangeårige musikredaktør, John Christiansen, har deltaget som musikekspert på mange af turene. Vores musikrejser er ofte kombineret med en rejse til en europæisk storby, hvor vi arrangerer en rundtur i byen med lokal guide. På den måde får du det optimale ud af din rejse, hvor kultur og musik går op i en højere enhed. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Alt det bedste fra Frankrig

Denne rejse er specielt udarbejdet til dig, som sætter pris på franske, kulinariske specialiteter og kulturlivet forbundet hermed, i en egn af Frankrig, hvor danskerne sjældent kommer, men som i høj grad er bekendt med deres lokale gastronomi og den høje standard inden for Hotel-branchen.

Undervejs bliver du dertil beriget med den franske kultur tilbage fra middelalderen både til lands og til vands 
– og mon ikke du kommer hjem med ny viden omkring det sydvestlige Frankrig og især Dordogne – Perigord.

Har du spørgsmål eller lyst til at vide mere? Ring til os på tlf. 86 75 48 40 eller send os en mail:

EM Håndbold i Ungarn

Det danske herrelandshold i håndbold møder Slovenien, Nordmakedonien og Montenegro i den indledende runde der spilles den 13. – 15. og 17. januar. Kampene spilles i byen Debrecen, der ligger i det østlige Ungarn. Mellemrunden og finale runden spilles i Budapest fra den 20. til den 31. januar. 

Vi har traditionen tro, lavet et oplæg på forskellige rejsepakker, der gør det muligt at følge landsholdets jagt på guldet.

 
 

Mangaard Travel Group A/S

Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

Øst

Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby