Musikrejse til Prag (UDSOLGT)

Dette års musikrejse til Prag er desværre udsolgt!

Tag med på en spændende musikrejse til Prag. Se og hør musik og opera i verdensklasse. Oplev “Den Gyldne Stad”, operaerne “Don Giovani” i Stænderteatret og “Carmen” i Nationalteatret. Kom med til Kammerkoncerten, Vivaldi’s “Fire årstider” i kulturcentret “Klementinum”.

Se det spændende udflugtsprogram nedenfor eller download det som PDF.

Kontaktinformation: groups@mangaard-travel.dk | 86 75 48 40

 

Læs mere om rejsen her

  Musikrejse til Prag

  16 juni - 20 juni, 2019

  Fra kr. 8.950,-

  Tlf: 86 75 48 40

  BESTIL REJSE
  Program
  16. juni

  11.20 Seneste check-in i Københavns lufthavn

  12.50 Afrejse København med SAS, SK 767

  14.05 ankomst Prag

  Vores dansktalende guide møder os i lufthavnen, hvorfra vi kører direkte til det 4 stjernede centralt beliggende, Hotel K+K Central.

  Adresse: Hybernska 10, Prague 11000
  Tlf: +420 2 25022000
  Web: www.kkhotels.com/prague/hotel-central

  18.45 Spadseretur til den franske restaurant i ”Folkets Hus”.

  19.00 Velkomstmiddag i mondæne og historiske omgivelser.

  Velkommen til Prag og træd tilbage til fordums storhed! Her ”smager” vi med alle sanser og beundrer den faktiske Art Noveau med interiør af kendte kunstnere som Alfons Mucha. Her serveres tre flot præsenterede og udsøgte retter og stemningen akkompagneres af levende klavermusik eller klassisk musik, der spilles i højtalerne som en behagelig baggrundsmusik.

  17. juni

  Morgenmad på hotellet.

  09.30-12.00 Byrundtur i Prags gamle bydel, Wenzelsplads.

  Guiden møder os på hotellet, hvorfra turen går til fods gennem byens brostensbelagte gader, som leder fra det ene århundrede til det andet. De største seværdigheder som Wenzels plads, den gamle bys plads, det jødiske kvarter og Krudttårnet passeres undervejs, og hvor historien bag samt diverse legender vil blive fortalt af guiden. Turen giver et godt indblik i, hvordan byen har udviklet sig og hænger sammen. Det vil derfor også senere være nemmere at finde rundt på egen hånd. Turen slutter på båden.

  12.00-14.00 Bådtur med frokostbuffet.

  Floden Moldau snor sig igennem Prag centrum, hvilket gør den ideel til en smuk og seværdig bådtur. Borte fra byens larm og stress kan turen og den flotte by nydes i ro og mag med en frokostbuffet. Hvis vejret er køligt, kan man sidde i kahytten og nyde synet af en af verdens smukkeste byer, mens man i varmt vejr kan nyde udsigten fra dækket. Båden er eksklusivt til os, og vores dansktalende guide fortæller om de seværdigheder, som passeres undervejs. En stemningsfuld sejltur hvor byen opleves på en helt anden måde!

  Efter bådturen kan man udforske byen på egen hånd. De, der vil, kan følges med guiden tilbage til hotellet, eller tage taxa.

  18.15 Spadseretur til Stænderteatret.

  19.00 – 22.30 Opera Don Giovanni i Stænderteateret

  Skulle man vælge bare én opera at se i Prag, bør det næsten være denne og så i det flotte Stænderteater, der ligger midt i byen. Det var nemlig her Mozart uropførte Don Giovanni. Der er bestilt et glas hvidvin til alle deltagere i pausen, og som står parat i foyeren med et Mangaard Travel skilt.

  18. juni

  Morgenmad på hotellet

  09.30-14.00 Rundvisning på borgområdet og Karlsbroen.

  Guiden møder os på hotellet, hvorfra vi tager med bus til borgen. Prags borg har været et vigtigt symbol for det tjekkiske folk og dets ledere i mere end tusind år. Det blev grundlagt i det 9. århundrede og har huset regionens herskere og siden 1918 landets præsidenter. I dag udgør borgen bl.a. præsidentens arbejdsplads, så man skal ikke blive overrasket, hvis der pludselig kører en bileskorte ind eller ud af gårdspladsen. Borgområdet er på totalt 45 hektar og vi starter turen foran hovedindgangen, hvorfra man har en af byens bedste panoramaudsiger over byen. Derefter fortsætter turen ind på selve borgområdet som består af diverse historiske paladser, kontorer med mere. Vi kommer også en tur ind i den imponerende Sankt Vituskatedral. Herfra går turen videre igennem den charmerende bydel Mala Strana (Den lille side) og over den berømte Karlsbro der bærer på et par interessante historiske begivenheder, som guiden naturligvis fortæller mere om.

  På vejen spiser vi frokost på terrassen ude ved floden og med udsigt til Karlsbroen. Skulle vi være uheldige med vejret, kan gruppen sidde indenfor. Vælg mellem en August burger med Foie Gras og pommes frites eller Cæsarsalat med kylling og dertil et glas vin eller øl på frokostrestauranten Cihelna.

  Efter frokosten fortsætter turen over Karlsbroen og slutter i den gamle bydel, hvor der er mulighed for at udforske byen videre på egen hånd eller tage en velfortjent pause og nyde en god tjekkisk øl eller kaffe.

  18.00 Guiden møder os på hotellet, og vi kører med bus til National teatret.

  19.00 – 22.30 Carmen i Nationalteateret.

  Der er bestilt et glas hvidvin til alle deltagere i pausen, som står parat i foyeren med et Mangaard Travel skilt. Der er arrangeret bustransfer til hotellet efter forestillingen.

  19. juni

  Morgenmad på hotellet.

  09.30 – 15.30 Rundvisning og frokost på Konopiste.

  Vores dansktalende guide møder os i receptionen, hvorfra vi kører til Konopiste (en times køretid). Slottet Konopiste byder på et indblik i livet hos en af Europas mest betydningsfulde personer, hvis skæbnesvangre historie har præget verdenshistorien i særdeleshed. Slottet er fra 1468, men dets mest interessante historie starter dog først i 1887, da ærkehertug og Østrig-Ungarns tronfølger Franz Ferdinand D´Este købte og flyttede ind i slottet. Konopiste Konopiste bibliotek Konopiste opholdsstue. Han var desuden en yderst passioneret jæger og nedlagde over 475.000 dyr, af hvilke nogle er udstillet på forskellige måder på slottet. Han var ungkarl i mange år, da han ikke ville lade sig føje og gifte sig med nogen af samme rang. En sand kærlighedshistorie, hvor han måtte give visse økonomiske ofringer for at få tilladelse til at gifte sig med sin udkårne Sofie fra Bøhmen. De fik tre børn og nød deres ægteskab indtil de i 1914 blev offer for et attentat i Sarajevo af Gavrilo Pincip, hvilket udløste 1. Verdenskrig, da den østrigske kejser en måned efter attentatet erklærede krig mod Serbien. Ikke nok med det, så fungerede slottet som hovedsæde for SS under 2. Verdenskrig. Slottet er i dag bevaret som det så ud under Franz Ferdinand og hans families tid på slottet.

  Der kan maksimum være 25 personer på en rundvisning, så vi deler gruppen ind i to. Den ene gruppe starter med en rundvisning i slottets sydlige fløj, hvor man kommer ind i de private værelser i flot barokstil, den overvældende lange jagtgang med diverse trofæer og det daværende mest moderne badeværelse i Europa. Turen tager knapt en time og vores guide oversætter fra tjekkisk. Et kvarter efter starter gruppe nummer to samme rundvisning, dog på engelsk.

  Herefter serveres en 2-retters frokost i den hyggelige slotsrestaurant beliggende inde selve slottet. Udover god mad og hyggelige omgivelser kan deltagerne glæde sig til at blive budt velkommen af et venligt personale.

  Hvis vi ikke når det inden rundvisningen, tager guiden os efter frokosten med forbi den gamle bjørn – traditionen med bjørnavl på slottet var naturligvis startet af Franz Ferdinand D´Este.

  17.15 Bustransfer fra hotellet til Klementium.

  18.00 – 19.10 Kammerkoncert i Klementinum.

  Koncerten Vivaldi Four Seasons byder på værker af Dvorak, Smetana og Vivaldi fremført af medlemmer af Dvorak Symfoniorkester Prag. Dvorak Symforniorkester i Prag dannedes i midten af det forrige århundrede på initiativ af datidens største musikere. Dagens medlemmer består af ledende musikere fra anerkendte orkestre i Prag såsom det tjekkiske filharmoniske orkester og Nationalteatret. Koncerten fremføres i Spejlkapellet i det historiske kulturelle centrum Klementinum, der ligger ved Karlsbroen og bl.a. huser Nationalbiblioteket. Interiøret med marmorbeklædte gulve, stuk-ornamenter, freskoer i loftet og spejlbeklædte loft er en attraktion i sig selv. Efter koncerten bustransfer til hotellet.

  20. juni

  Morgenmad på hotellet

  11.30 Bryggeribesøg. Vores dansktalende guide møder os i receptionen. Bagagen læsses på bussen og vi kører direkte til bryggeriet, som ligger 30-45 min. kørsel fra centrum og cirka et kvarters kørsel fra lufthavnen.

  Originalt bryggeri grundlagt i 1710, hvor man bryggede øl indtil kommunisterne lukkede stedet i 1949, hvorefter det mere eller mindre var overladt til langsomt forfald. I 2011 åbnede ægteparret Tkadlecovi bryggeriet igen og brygger mindst tre forskellige slags øl. Ambitionsniveauet er højt; der bruges kun tjekkiske råvarer og brygges i enighed med det tyske ”Reinheitsgebot”. Resultatet er da også derefter og bryggeriet er et yndet udflugtsmål i forbindelse med ankomst eller afrejse til/fra Prags lufthavn. Her er arrangeret rundvisning med smagsprøver efterfulgt af en frokost inde eller ude. Der er naturligvis fokus på det tjekkiske køkken med specialiteter der passer godt til øl.

  15.45 Bustransfer til Prag lufthavn

  17.45 Afrejse Prag med Czech Airlines, OK 508

  19.05 Ankomst København

  Pris pr. person, kr. 8.950,-

  Der er inkluderet flyrejse med SAS og Czech Airlines, København-Prag t/r, transfer lufthavn-hotel, 4 hotelovernatninger i dobbeltværelse, morgenmad, gode billetter i parket til de to operaer samt et glas vin i pausen i forbindelse med de to operaforestillinger, gode billetter til kammerkoncerten, 1 middag den første aften efter ankomst, 4 frokoster, nævnte bådtur, bryggeribesøg, udflugts- og sightseeing program med dansk talende lokal guide, alle skatter og afgifter samt medfølgende repræsentant fra Mangaard Travel Group.

  Tillæg kr. 2.750.- for enkeltværelse.

  Tillæg for indenrigsfly tilslutning fra Aalborg, Aarhus eller Billund, kr. 1.280,- t/r.

  Læs mindre

  TURFAKTA

  REJSEPERIODE

  16 juni - 20 juni, 2019

  TILLÆG ENKELTVÆRELSE

  Kr. 2750,-

  PRISER FRA

  Kr. 8950

  Tilvalg

  Tillæg for indenrigsfly tilslutning fra Aalborg, Aarhus eller Billund

  Kr. 1280,-

  PRISEN INKLUDERER

  • Fly t/r fra København med SAS og Czech Airlines
  • Transfer lufthavn-hotel
  • 4 hotelovernatninger i dobbeltværelse
  • Morgenmad på hotel
  • Gode billetter i parket til de to operaer samt et glas vin i pausen i forbindelse med de to operaforestillinger
  • Gode billetter til kammerkoncerten, 1 middag den første aften efter ankomst
  • 4 frokoster
  • Bådtur
  • Bryggeribesøg
  • Udflugts- og sightseeing program med dansk talende lokal guide
  • Alle skatter og afgifter
  • Repræsentant fra Mangaard Travel Group

  PRISEN INKLUDERER IKKE

  • Tillæg for enkeltværelse, kr. 2.750.-
  • Tillæg for indenrigsfly tilslutning fra Aalborg, Aarhus eller Billund, kr. 1.280,- t/r.

  Generelle bestemmelser

  Betaling
  Umiddelbart efter tilmeldingen fremsendes faktura på rejsens pris. Betaling ved fakturamodtagelsen.

  Afbestilling
  Mindre end 3 mdr. før afrejsen refunderes rejsens pris ikke; med mindre det lykkes os at sælge rejsen til anden side.Vi anbefaler at tegne en afbestillingsforsikring, der koster 5% afrejsens pris. Den tegnede forsikring dækker omkostningerne i tilfælde af annullering pga. lægedokumenteret
  akut sygdom eller tilskadekomst.

  Prisændringer
  Arrangøren har ret til, under særlige omstændigheder, at forhøje den aftalte pris. Det er en betingelse herfor, at det beror på forhøjelse eller nye skatter og afgifter, ændrede valutakurser eller andre omstændigheder, arrangøren ingen mulighed har for på forhånd at afværge.

  Ændringer - aflysninger
  Der tages forbehold for evt. ændringer i programmet. Den tekniske arrangør forbeholder sig ret til at fore-tage nødvendige ændringer forårsaget af manglende tilslutning eller andre årsager. Hvis kunden herefter ikke ønsker at deltage i rejsen, vil det indbetalte beløb blive tilbagebetalt, mens
  yderligere krav ikke kan gøres gældende. Den tekniske arrangør kan med 20 dages varsel aflyse en planlagt rejse. Det indbetalte beløb vil da
  blive tilbagebetalt, mens rejsedeltageren herudover ikke kan gøre erstatning gældende.

  Øvrige betingelser
  Rejsen er i øvrigt omfattet af lov om pakkerejser nr. 472 af 30. Juni 1993.

  Musikrejse til Prag (UDSOLGT)

  AFREJSEDATO
  TILVALG
  Pris i alt 0,-
  1
  2
  3
  1
   

  Mangaard Travel Group A/S

  Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

  Øst

  Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby