En rejse til New Zealand

Oplevelser for alle på din rejse til New Zealand

En rejse til New Zealand byder på spændende oplevelser lige fra betagende flot natur til action-prægede eventyr til lands, vands eller i luften. New Zealand er et lille land med 4 millioner indbyggere.
Landet rummer masser af spændende aktiviteter, der kan gøre det svært at vælge, hvad man skal nå at se.

Maori kultur, vild natur & moderne storby

På en rejse til New Zealand vil du blandt andet stifte bekendtskab med landets spændende historie. For mere end tusinde år siden kom Maorierne til New Zealand og er stadig en stor del af landets identitet. I dag består populationen af 69 % med europæisk oprindelse, 14,6 % indfødte Maorier, 9,2 % asiatere og 6,9 % ikke-Māori øboere. New Zealand er kendt for sin betagende natur med regnskove, vulkaner og spejlblanke fjorde. På din rejse til New Zealand vil det være oplagt at leje en bil, for at opleve så meget af landet som muligt. De fleste rejsende vælger også at kombinere rejsen til både at indeholde en rejse til Nordøen samt en rejse til Sydøen grundet deres forskelligheder.

Kombinér rejsen med et besøg til både Nord- og Sydøen

Nordøen er kendt for lange, billedskønne og tropiske strande ved Bay of Islands. Derudover ligger byen Auckland på den nordlige del, hvor du kan mærke det pulserende storbyliv fyldt med caféer, butikker og studerende. Har du lyst til at smage nogle af New Zealands fantastiske vine, er der også rig mulighed for dette. Derudover er en vandretur til de aktive vulkaner i Tongariro National Park anbefalelsesværdigt samt et smut til hovedstaden, Wellington. På Sydøen kan du for alvor opleve den vilde natur, storslåede gletsjere og hvalsafarier. Der er nok oplevelser at tage fat i det smukke bjerglandskab – både på egen hånd og på guidede ture. På din rejse til New Zealand vil du desuden blive mødt af et gæstfrit og hjælpsomt folkefærd, der uden tvivl kan guide dig, uanset om du skal til Queensland eller på vandretur i landskabet.

 
 

Mangaard Travel Group A/S

Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

Øst

Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby