Rejsen til Indien (National Geographic)

Rejsen til Indien – Eksklusive rejseoplevelser i samarbejde med National Geographic

Tag med på rejsen til Indien – oplev de mest berømte turistattraktioner og skjulte skatte. Rejsen er inklusiv engelsk-talende rejseleder og varer 15 dage og 14 nætter med start og slut i Delhi. Delhi er Indiens næststørste by efter Mumbai med et indbyggertal på over 16 millioner. Byen ligger i den nordøstlige del af Indien ved Ganges-floden. I Delhi er vil der være rig mulighed for at gå på opdagelse i byens små, travle gader. Besøg Jama Masjid også kaldet the Great Mosque med plads til 25.000 tilbedende og en stor, flot gårdhave. Besøg også et af de lokale markeder og udforsk Indiens madscene og kultur. Rejsen er nøje planlagt i samarbejde med National Geographic og tager dig omkring nogle af Indiens mest særprægede steder og opleveser.

Storslåede paladser og kulturhistorie

Indien er kendt for at have nogle af verdens flotteste paladser, heriblandt Taj Mahal, som ikke uden grund er blevet et af verdens syv vidundere. Undervejs på rejsen besøger vi flere af de betagende paladser, hvor du lærer om Indiens kultur og religion. På dag tre sejler vi desuden på den hellige flod, Ganges, i solnedgangen. Her kommer hinduistiske pilgrimme fra hele verden dagligt for at vaske sine synder væk. Her vil vi desuden nyde en lys- og blomsterceremoni og observere en aften-aarti (bøn) ceremoni.

Duftende krydderier fra det indiske køkken

På rejsen til Indien besøger vi Lucknow, der er særligt kendt for sin madkultur, hvor du kan opleve traditionelle gadekøkkener samt nogle af Indiens bedste spisesteder. Gå på opdagelser blandt de mange køkkender og lær de traditionelle teknikker og hemmelige krydderier. Oplev desuden de lokale kokke kaldet “Bawarchi Tola”, der tilbereder lokale specialiteter fra gadekøkkenet. Du kommer ikke til at gå sulten herfra! Senere på rejsen inviteres vi på traditionelt indisk madlavning hos en lokal familie i Jaipur – en særlig unik oplevelse, hvor du er med til at tilberede maden fra bunden.

Rejsen til Indien tager dig omkring storby, natur, kultur og historie. Med National Geographics hjælp er rejsen sammensat med garanti for en unik og oplevelsesrig rejse, der tager dig omkring de vigtigste seværdigheder og lokale specialiteter. Kontakt en af vores rejsekonsulenter i dag og hør mere om mulighederne for at deltage i rejsen til Indien.

Se og download hele programmet her.
Afrejse flere datoer fra oktober 2019 til december 2020.
Programmet er inklusiv engelsk-talende guide.

Rejsen til Indien

Startdestination

Delhi

Slutdestination

Delhi

Varighed

15 dage | 14 nætter

Priser fra

22.840 DKK pr. person ved to rejsende.

Prisen inkluderer

Fly tur/retur fra CPH
14 nætter på nævnte hoteller
Detaljeret program + information om rejsen
Nævnte attraktioner
Engelsk guide | Transport

Prisen inkluderer ikke

Måltider udover dem, der står i programmet
Eventuelle skatter og afgifter
Attraktioner uden for programmet

Bemærk

Prisen er beregnet pr. person med udgangspunkt i to rejsende, der rejser sammen og kan variere efter afrejsetidspunktet.
Rejser man alene bliver man indlogeret sammen med en af samme køn undervejs.
Prisen er den samme pr. person uanset om du rejser alene eller sammen med en ledsager.
Det er muligt at tilkøbe aktiviteter eller forlænge rejsens varighed.

Kontaktinformation

Mail:
groups@mangaard-travel.dk
Tlf: 8675 4840

 
 

Mangaard Travel Group A/S

Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

Øst

Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby