REJSEMÅL

Rejser med eller uden rejseleder eller guide

Hos Mangaard Travel har vi siden 2001 arrangeret ferierejser. Vi har specialiseret os i ferierejser af høj kvalitet til hele verden – og vi arrangerer både ture med rejseleder eller hjælp til at planlægge individuelle ferierejser.

Drømmerejsen venter i Cuba, USA, Canada, Thailand og Australien

Vi drømmer alle om den ultimative rejse, og vores planet rummer talrige eksotiske rejsemål, der hver især byder på sine særpræg og attraktioner.

Lækre billedskønne sandstrande og krystalklart vand, unikke kulturer med farverige folkeslag og kulinariske fornøjelser er nogle af de ingredienser, vi forbinder med en drømmerejse. Vores rejseafdeling beskæftiger sig med rejser til oversøiske rejsemål som Canada, Cuba, USA, Thailand og Australien. Uanset dit valg, garanterer vi en oplevelsesrig tur. Vi skræddersyr vores rejser efter dine behov og ønsker.

På denne side kan du klikke dig ind på nogle udvalgte destinationer og læse mere om, hvad vi tilbyder. Kontakt os endelig for mere information om de nedenstående rejsemål, eller hvis du vil vide mere om de andre mulige destinationer. Vi byder velkommen til uforglemmelige rejseoplevelser.

Kontakt Mangaard Travel Group

Kontakt vores ferierejseafdeling på +45 86754840 i dag og hør nærmere om rejsemål, planlægning og økonomi!

 

 
 

Mangaard Travel Group A/S

Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

Øst

Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby