USA

USA. Millionbyer. Nationalparker. Oplevelser.

Hos Mangaard Travel er vi specialister i rejser til USA og arrangerer dagligt flere rejser til det store land. Vores eksperter er klar til at hjælpe med din rejse til USA.
Du kan med fordel lade os stå for billeje, billige flybilletter til USA, overnatninger, autocamper/motorhome, attraktioner med mere.

Hvis du er til pulserende metropoler, fantastiske naturoplevelser, små hyggelige byer og lækre strande, er USA lige noget for dig. USA tilbyder noget til enhver smag.
Her er virkelig mulighed for store ferieoplevelser. Landet er cirka 4.500 km fra øst til vest og 2.500 km fra nord til syd – derfor kræver en rejse til USA god planlægning.

Mulighederne er uendeligt mange, og USA er absolut mulighedernes land. Hvis du ønsker en skræddersyet løsning, hvor du selv bestemmer seværdigheder,
overnatninger og transport eksempelvis kør selv ferie, hjælper vi dig gerne med dette. Kontakt os for mere information eller et uforpligtende møde om din rejse.

Mail: groups@mangaard-travel.dk | Telefon: 86 75 48 40

 

 
EVENTYRLIGE RUNDREJSER I VESTLIGE USA

En rejse gennem Californien, Nevada, Arizona og Utah, hvor der er fokus på unikke oplevelser med rejseleder.

BEST OF THE WEST 2018

En spændende og anderledes rundrejse hvor du på denne 13 dages tur oplever det bedste af vestlige USA. De fantastiske storbyer Los Angeles, Las Vegas, San Francisco og de smukke nationalparker.

SIKKERHED – UNDGÅ PROBLEMER!

Du er mere sikker på rejsen, når vi sætter din rejse sammen. Når vi sammensætter rejsen, er du dækket af både rejsegaranti også i tilfælde af leverandørsvigt. Du får desuden hjælp af vores erfarne eksperter, som har lavet det “1000 gange før”, og derfor kan guide dig igennem de nødvendige foranstaltninger til rejsen.

Når du selv booker rejsen på nettet, er du ikke automatisk omfattet af rejsegarantien. Kontakt os gerne og forhør dig, inden din rejse.

 

Mangaard Travel Group A/S

Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

Øst

Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby