E-sport rejser

E-sport rejser – en dyst mellem enkelte spillere eller hold

E-sport indeholder uendelige muligheder for at konkurrere. Sportsformen har for alvor taget fart i Danmark, og nu har du mulighed for at komme med på rejsen!
Hos Mangaard tilbyder vi rejser med e-sport i fokus. I Danmark afholdes der både Leaugue of Legends, Warcraft, Counterstrike og især FIFA turneringer. Men kigger vi udover Danmarks grænser, er mulighederne endnu flere. Siden Astralis vandt Counterstrike turneringen i Los Angeles 2016 og sidenhen E-league Major finalen i januar 2017 i USA, har Danmark for alvor sat sit præg på den internationale e-sports scene. Derfor tilbyder vi pakkerejser til e-sport turneringer i Danmark og udlandet for både enkeltpersoner eller grupper.

Professionelle spillere – professionel sportsgren

E-sport udøves af professionelle spillere typisk mellem 18-25 år. Niveauet er enormt højt, og populariteten for sporten er stigende. I USA findes turneringer med op til 30.000 tilskuere, hvor spillet projiceres op på store skærme, så publikum kan følge med i kampene – en helt unik oplevelse, hvor man virkelig kan mærke spændingen tage til.  Det specielle ved e-sport turneringer er at opleve stemningen, når publikum sidder rundt om spillerne og hepper. Ligesom enhver anden sportsgren, er der noget særligt over at se en sportsgren live.
Fællesskabet mellem fans, begejstringen og lyden af flere tusinde mennesker samlet om én sport – dét skal opleves.

E-sport rejser

Har du en drøm om, at opleve e-sporten live? Skal det være CS: GO, LoL, Dota 2, StarCraft, PUBG eller FIFA? Vi arrangerer rejser for både større grupper eller enkeltpersoner til turneringer i både Danmark og udlandet. Vi skræddersyer rejserne til Jeres behov og står til rådighed både før, under og efter rejsen. En e-sport rejse indeholder typisk en flyrejse, overnatning på hotel + morgenmad, eventuelt transfer samt adgang til den givne turnering. 

Har du spørgsmål eller lyst til at vide mere? Ring til os på tlf. 86 75 48 40 eller send os en mail:

e-sport rejser
 
 

Mangaard Travel Group A/S

Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

Øst

Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby