Kør-selv ferie

Tag på kør-selv ferie i eller udenfor Europa

Med en kør-selv-ferie har I mulighed for at skræddersy Jeres ferie, så i får præcis den rejse, I drømmer om. Hvis I vælger en af vores i forvejen planlagte kør-selv-ferier, får I en udførlig guide med rutens destinationer, hotelovernatninger og aktiviteter undervejs. Vi sammensætter turen med de højdepunkter, I ikke må gå glip af, når man befinder sig i det valgte område. Vi sørger for, at I oplever de vigtigste ting og nemt kommer fra A til B. Hvis ikke man i forvejen kender det land, man skal besøge, kan rejsen let blive uoverskuelig uden planlægning. Vores rejseeksperter har stor erfaring i at arrangere rejser til hele verden, og kan derfor nemt sammensætte Jeres kør-selv-ferie. Med andre ord slipper du for planlægningen og selv at skulle lege rejsearrangør. Har du spørgsmål før, under eller efter rejsen sidder Jeres personlige rejsekonsulent desuden klar til at besvare hvert og et. Uanset rejsetype og længde er du garanteret en uforglemmelig kør-selv ferie. Kontakt os gerne og hør mere om dine muligheder.

Mail: groups@mangaard-travel.dk | Tlf.: 8675 4840

FLYBILLETTER

Vi booker dine flybilletter og sørger for, at du kommer bedst muligt fra A til B.

BILLEJE

Uanset om det er almindelig billeje eller leje af motorhome, kan vi hjælpe dig med at finde de bedste priser og modeller.

OVERNATNING

Vi sørger for indlogeringen og tilpasser det netop din kør-selv ferie.

AKTIVITETER

Uanset om det er ture til nationalparker, teaterbilletter eller en guide til det nærmeste outlet-center, kan vi guide dig.

 
 

Mangaard Travel Group A/S

Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

Øst

Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby