Eastern Canada Experience

Kør selv ferie i Canada | Eastern Canada Experience

Rejs gennem nogle af de smukkeste steder i Canada. Nyd de betagende parker og søer og gå på opdagelse i de små charmerende byer. På denne kør-selv ferie til Canada vil I opleve spektakulære landskaber i Algonquin Provincial Park, parc National du Mont Tremblant og du Lac Taureau. Der bliver rig mulighed for at tage billeder og nyde den smukke natur foruden storbyens liv og dynamik. På Jeres kør-selv ferie til Canada vil I komme forbi både Toronto, som er rejsens start- og slutdestination samt Montréal og Québec City. Tag på en uforglemmelig rejse i det østlige Canada.

Start og slut i Toronto

Jeres kør-selv ferie i Canada starter og slutter i Toronto, hvor I blandt andet kan opleve Canadas største museum for verdenskultur og historie “The Royal Ontario Museum” eller “The CN Tower”, der er det største fritstående tårn på den vestlige halvkugle.Toronto har desuden en vidtrækkende kulinarisk madscene med alt, hvad hjertet begærer. På dag 2 drager I mod Huntsville, hvor I undervejs gør stop i Parry Sound for at nyde den smukke natur. I Huntsville er der adskillige vandre-muligheder med betagende udsigtspunkter. Trænger fødderne til en pause, kan I med fordel besøge et af byens muséer eller gå en tur blandt byens historiske bygninger. Har I lyst til en lille smuttur udenfor Huntsville, kan I cirka 10 minutters kørsel fra centrum opleve Bracebridges brusende vandfald og charmerende gågader.

Garanti for billedskønne naturoplevelser

På dag 4 tager Jeres kør-selv ferie i Canada Jer til Algonquin Provincial Park og videre til Gatineau Park, der med fordel kan opleves på cykel. Nyd udsigten udover floden eller køl ned på en af de mange strande, hvis vejret tillader det. Før I drager videre mod Mont Tremblant, bør I på dag 5 tage et visit til Parliament Hill og nyde udsigten. En kort gåtur fra Parliament Hill ligger Byward Market fyldt med boder, hyggelige spisesteder og liv. Oplev desuden verdens største naturligt frosset sø, der om vinteren er fyldt med skøjteløbere, men uanset sæson er et besøg værd. Dag 6 tilbringes i Mont Tremblant, hvor der er rig mulighed for en gondoltur gennem det sceniske landskab. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Charmerende landsbyer, sceniske landskaber og tilbage til Toronto igen

På dag 7 af denne kør-selv ferie i Canada skal i forbi de historiske og charmerende huse i St. Jovite, der også er kendt for sine mange kulturelle og artistiske events. Fra Mont Tremblant tager I en scenisk rute gennem Parc national du Mont Tremblant til St Michel des Saints, hvor I skal tilbringe de næste to nætter. I St Michel des Saints er der rig mulighed for at vandre, sejle kajak, kano eller tage på cykeltur. På vejen til Quebec City, hvor I skal tilbringe dag 10, kan I opleve flere historiske landsbyer heriblandt Trois-Riviéres. Ved ankomst til Québec City vil der være rig mulighed for at opleve Canadas ældste bys spændende historie. På dag 11 fortsætter I til Monréal, hvor I undervejs vil stoppe for at nyde flere naturoplevelser. Dag 12 gør I stop i The Thousand Islands National Park, som er en af de ældste nationalparker i Canada, som med fordel kan opleves fra en kajak. På dag 13 skal I opleve natur-vidunderet Niagara Falls, inden rejsen afsluttes i Toronto på dag 14.

DOWNLOAD TURBESKRIVELSE HER 

Vi gør opmærksom på, at programmet er på engelsk.
Rejsen er en kør-selv ferie. Programmet er uden guide.

Afrejse dagligt fra 1. april – oktober 2019

Kør-selv ferie til Canada

Startdestination

Toronto

Slutdestination

Toronto

Varighed

14 dage | 13 nætter

Priser fra

9.550 DKK pr. person

Prisen inkluderer

Fly t/r | 13 nætter på nævnte hotel eller lignende inklusiv skatter og afgifter
Discovery Guide | Program Documentation

Prisen inkluderer ikke

Billeje | Vejafgifter
Parkeringsafgifter
Adgang til attraktioner uden for programmet
Afgifter i Nationalparker

Bemærk

Priserne er udregnet pr. person ved 2 rejsende.

Kontaktinformation

Mail:
groups@mangaard-travel.dk
Tlf: 8675 4840

 
 

Mangaard Travel Group A/S

Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

Øst

Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby