Inside Passage and Beyond

Udforsk “The Inside Passage” og det omkringliggende land med denne kør-selv ferie til Canada. På turen vil I komme gennem storbyer, små byer langs kysten, majestætiske parker, smuk natur og mest af alt komme på et fantastisk eventyr. Canada rummer noget af verdens flotteste, rå natur, som I vil få at se.

Kør-selv ferie med natur i centrum

Turen starter i Vancouver, hvor der vil være rig mulighed for at udforske byen. Lidt uden for byen ligger “Capilano Bridge”, som er en 140 meter lang gang-bro placeret højt oppe mellem træerne med udsigt til den naturskønne skov under fødderne – en anbefalelsesværdig aktivitet. Herefter tager turen Jer videre til varme kilder, vandreture med unikke udsigter udover det canadiske landskab og vinmarker med spændende, lokale vine. Naturen er i centrum på Jeres kør-selv ferie til Canada, og I får lov til at opleve nogle af de flotteste nationalparker, som Canada byder på heriblandt Banff nationalpark, som er en UNESCO fredet verdensarv, hvilket ikke er så svært at forstå, når man først har set det rå og uberørte naturområde.

Har I lyst til at opleve Canadas natur? Tage på vandreture, besøge spændende byer, opleve nye kulturer? Så er denne kør-selv ferie til Canada det rigtige valg.

I kan finde hele programmet dag for dag i vores PDF, hvor alle detaljer om turen også er angivet. Har du spørgsmål eller interesseret i at vide mere?

Kontakt vores rejseeksperter i gruppeafdelingen helt uforpligtende på mail groups@mangaard-travel.dk eller telefon 86 75 48 40.

DOWNLOAD TURBESKRIVELSE HER

Vi gør opmærksom på, at programmet er på engelsk.
Rejsen er en kør-selv ferie. Programmet er uden guide.

Afrejse mellem maj og oktober 2019.

kør-selv ferie canada

Startdestination

Vancouver

Slutdestination

Vancouver

Varighed

16 dage | 15 nætter

Priser fra

11.500 DKK pr. person

Prisen inkluderer

Fly t/r | 15 nætter på nævnte hotel eller lignende inklusiv skatter og afgifter
Discovery Guide | Program Documentation

Prisen inkluderer ikke

Billeje | Vejafgifter
Parkeringsafgifter
Adgang til attraktioner uden for programmet
Afgifter i Nationalparker

Bemærk

Priserne er udregnet pr. person ved 2 rejsende.

Kontaktinformation

Mail:
groups@mangaard-travel.dk
Tlf: 8675 4840

 
 

Mangaard Travel Group A/S

Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

Øst

Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby