Krydstogt

Oplev verden fra havet

Et krydstogt er en fantastisk mulighed for at se verden på en anderledes måde og besøge flere forskellige destinationer på samme rejse. Du skal hverken tænke på hotelovernatninger, restauranter eller swimmingpools – på et krydstogt har du det hele. Derfor er denne rejseform for dig, der ønsker en nem rejse med masser af muligheder lige ved hånden. Ombord kan du nyde roen og solen fra en strandstol på dækket til lyden af havet. Undervejs kan du opleve eksotiske havne, spændende byer, sjove aktiviteter og kulturoplevelser fra rundt om i verden. Dertil er et krydstogt en perfekt måde at møde nye mennesker på eller samle familien. Uanset dine ønsker til ferien, har vi en rejse til dig. Der findes utallige typer krydstogter, der kombinerer både storby- og solferie eller kultur- og sportsferie.
Vores rejseeksperter er specialister i at skræddersy ferier til forskellige behov – vi kan også hjælpe dig. Har du spørgsmål eller lyst til at høre mere?


Se verden fra et andet perspektiv | Prøv en anderledes ferieform |
Nyd havets stilhed og den omkringliggende natur | Få en personlig rejserådgiver tilknyttet din ferie

KRYDSTOGT

Vi booker krydstogtet og sørger for, at du på den bedste måde kommer rundt på din rejse.

FLY

Vi booker dine flybilletter og sørger for, at du kommer bedst muligt fra A til B, hvis dit krydstogt har startdestination udenfor Danmark.

AKTIVITETER

Uanset om det er ture til nationalparker, teaterbilletter eller en guide til det nærmeste outlet-center, kan vi hjælpe dig på vej med aktiviteter undervejs på din rejse.

På grund af corona kan vi jo desværre ikke sende jer på krydstogter det næste lange stykke tid.
Vi står dog stadig klar til at snakke med jer om jeres fremtidige rejsedrømme og hjælpe jer med at planlægge krydstogter i efteråret 2020.
Kontakt os endelig, så tager vi en snak om jeres muligheder.

Kontakt os via mail eller telefon for et uforpligtende møde.
Ring til os på tlf.: (+45) 86 75 48 40 eller send os en mail:

 
 

Mangaard Travel Group A/S

Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

Øst

Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby