Træningslejre for klubber og virksomheder

Dyrk sport under varmere himmelstrøg

Vi tilbyder træningslejre for både klubber og virksomheder til flere forskellige destinationer rundt om i verden.  Vi samarbejder med flere anerkendte og professionelle samarbejdspartnere over hele verden, hvilket sikrer din rejse kvalitet og de bedste faciliteter hele vejen igennem. Vi bestræber os på at give kunden den bedst mulige service og med vores viden skabe tryghed gennem hele processen.

Sportsrejser uanset sportsgren

Uanset om I spiller fodbold, dyrker svømning, atletik eller anden sport har vi et bredt udvalg af kvalitetsrejser med sporten i fokus. Vi skræddersyr vores programmer til Jeres ønsker uanset niveau. Det vigtigste er, at faciliteterne er i top. Derfor er alle vores hoteller og sportsressorts som udgangspunkt udvalgt på baggrund af et bredt udvalg af træningsmuligheder med mulighed for at dyrke og afprøve forskellige sportsgrene. Dertil tilbyder vi som minimum 3-stjernede hoteller, uanset hvor i verden, I ønsker at udfolde Jeres træning. Vores rejseteam har erfaringer med sportsrejser til både Spanien, Portugal, Grækenland, Cypern, Tyrkiet og Bulgarien. Har I et ønske til en helt særlig destination? Tøv ikke med at kontakte os.

Teambuilding og socialt samvær – brug pengene fra bødekassen eller personaleforeningen fornuftigt

En træningslejr handler om at være aktiv og prioritere en sund, anderledes og aktiv ferieform. MEN, en træningslejr handler også om det sociale. Rejsen er en unik mulighed for at komme ud af de vante rammer, udvikle relationer og samarbejde gennem sport, teambuilding-øvelser og kulturelle oplevelser. Kombinér sportsferien med kulturelle oplevelser: besøg i storbyer, vinslotte, kokkeskoler med mere.

Kontakt os for et uforpligtende møde på: groups@mangaard-travel.dk eller telefon 86 75 48 40.

 
 

Mangaard Travel Group A/S

Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

Øst

Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby