Algarve – Portugal

Portugal forbold træningslejr

Algarve er et af danskernes foretrukne rejsemål, både som familieferie men også for sportsudøvere og klubber. Med mere end 3.000 solskinstimer om året er Algarve et af de mest solsikre destinationer i Europa, og med bjergkæderne lige nord for Algarve, kan det til tider være rigtig varmt.

Mange sportsklubber i Danmark ligger deres årlige vinter træningslejr i Algarve området. Her har de muligheden for at benytte nogle af de bedste sports faciliteter, og samtidig nyde det gode klima.

Når der ikke trænes er der gode muligheder for at udforske den fantastiske natur, de over 100 dejlige hvide sandstrande og de flotte bugter eller tage til en af de hyggelige byer og opleve det portugisiske køkken og deres gæstfrihed Vi anbefaler Algarve til alle former for sportsgrene, lige fra Triatlon, tennis til fodbold og svømning.

Indkvartering

Vi samarbejder med mange4**** & 5***** hoteller og sports Resort i Algarve området. Alle hoteller og Resort tilbyder fantastisk service og faciliteter der er topmorderne. Man indkvarteres i lejligheder eller værelser der alle har eget bad/toilet, AC samt Tv. Der findes lejligheder/værelser med plads op til 5 personer. Alle måltider bliver serveret som buffet.

Faciliteter

Algarve området tilbyder nogle af de bedste sports faciliteter man kan finde i Europa. Derfor vælger mange top idrætsudøver og professionelle fodbold klubber også at placere deres vinter træningslejr her. Hotellerne/Resort er specialiseret i at have med trænings ophold at gøre. Vi anbefaler Algarve kysten for alle former for sportsgrene.

Alfamar Beach & Sports Resort

20 km. fra Faro lufthavn ligger det 4**** hotel Alfamar Beach & Sport Resort. Hotellet ligger kun få meter fra stranden og tilbyder nogle af de bedste faciliteter i området. Alfamar råder over 264 værelser, som alle er udstyret med AC, eget bad/toilet samt balkon.

Udover et stort træningsanlæg med 3 græs velplejede græs baner, atletik stadion, 15 tennis baner hvor 2 af dem er overdækket, et fitnesscenter, kan man også slappe af i deres spa center.

Alfamar Beach & Sport Resort bliver tit brugt under Algarve Cup hvor de har været værter for flere landshold.

Browns Sport & Leisure Club

20 km. fra Faro lufthavn ligger det 4**** sports Resort, Browns Sport and Leisure Club. Med varmt klima året rundt og fantastiske faciliteter har mange hold, professionelle som amatør benyttet Browns som deres foretrukne destination for træningslejr.

Browns Sport and Leisure Club har mere end 15 års erfaring og råder over nogle af de bedste faciliteter som alle ligger indenfor deres 55.000 m2 store resort. Med indkvartering i huse lige ved siden af faciliteterne kan det ikke blive meget bedre.

Mange topklubber som Benfica FC og Leicester City bruger dette center for deres træningslejre.

Colina Verde Sports Resort

Kun 26 km. fra Faro lufthavn ligger det 4**** Colina Verde Sports Resort, der tilbyder en af de bedste fodbold baner i området.

Colina Verde har igennem mange år specialiseret sig i træningslejre og har budt mange topklubber velkommen. De er vant til at yde en 5***** service og alt bliver tilrettelagt ned til mindste detalje så man kan fokusere på træning.

Under hele opholdet har I fri adgang til Colina Verde´s faciliteter, fitnesscenter, såsom, pool, spa område, massage rum og Tennis baner.

Kontakt os for bestille jeres tur til

Algarve – Portugal

+45 86 75 48 40
team@mangaard-travel.dk
 
 
 

Mangaard Travel Group A/S

Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

Øst

Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby