Barcelona – Spanien

Barcelona en by med mange muligheder og et af danskernes foretrukne rejsemål.
Uanset hvad du er til, er Barcelona stedet for dig, ønsker du en storby med shopping, gå ned af ramblaen, sidde på en af de mange cafeer/restauranter og nyde et godt glas vin alt imens I spiser Tapas eller bare vil nyde de dejlige strande langs Costa Bravas lange kyst er det Barcelona I skal til.
Udover et væld af seværdigheder er Barcelona også kendt for sport i verdensklasse. Hvad med at opleve atmosfæren når Messi, Suarez og de andre stjerner fra FC Barcelona spiller foran 90.000 mennesker.
Vi anbefaler Algarve til alle former for sportsgrene, lige fra Triatlon, tennis til fodbold og svømning.

Indkvartering

Vi samarbejder med mange 3*** & 4**** hoteller ca. 65 km uden for Barcelona, hvor der er gode tog forbindelser til Placa de Catalunya og lufthavnen. I indkvarteres i 1-, 2- eller 3-sengs værelser. Alle værelser er udstyret med AC og eget bad/toilet og balkon. Hotellerne ligger alle max 500 m fra stranden. Måltiderne bliver serveret som buffet.

Faciliteter

Området omkring Barcelona byder på mange og rigtig gode sports faciliteter. Det er også en af grundene til at Barcelona er meget populær som træningslejr destination. Her finder I sports anlæg til alle former for sportsgrene og ønsker I en kuperet cykel tur er der også mulighed for det. Vi anbefaler Barcelona for alle former for sportsgrene om det er indendørs eller udendørs.

Loret de Mar

Nord for Barcelona finder I Lloret de Mar, der er kendt for turisme, lange strande og blåt hav. Lloret de Mar har de seneste år investeret meget i at tiltrække sports grupper, og du finder derfor rigtig gode faciliteter i området.
Kun 75 km syd for Lloret finder I den fantastiske storby Barcelona. Barcelona har alt hvad man ønsker, så en dags tur til Barcelona er et must.
I indkvarteres på enten et 3*** eller 4**** hotel der alle ligger max 500 meter fra træningsfaciliteterne samt stranden. I vil bo i 2 el. 3 sengs værelser, tillæg for 1 sengs værelser. Alle værelser er udstyret med Ac, eget toilet/bad, tv og safety boks. Alle måltider bliver serveret som buffet og vand indgår til alle måltider.

Santa Susanna

Nord for Barcelona ligger Santa Susanna som er en populær badeby der byder på lange strande og blåt hav. Aqua hotellerne ligger langs strandpromenaden og råder over to rigtig gode fodboldbaner kun 200 m fra hotellerne.
Kun 60 km syd for Santa Susanna finder I den fantastiske storby Barcelona. Barcelona har alt hvad man ønsker, så en dags tur til Barcelona er et must. Der findes gode tog forbindelser fra Santa Susanna til Barcelona.
I indkvarteres på et af Aqua hotels to 4**** hoteller, Aquamarina & Spa eller Onabrava & Spa. I indkvarteres i værelser med plads til 1 – 4 personer. Alle værelser er udstyret med Ac, eget toilet/bad, tv og safety boks. Alle måltider bliver serveret som buffet og vand indgår til alle måltider.

Kontakt en rejsekonsulent og hør mere om:

Barcelona – Spanien

+45 86 75 20 88
team@mangaard-travel.dk
 
 
 

Mangaard Travel Group A/S

Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

Øst

Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby