Studierejser

Skal vi planlægge Jeres studietur?

Mangaard Travel Group tilbyder Jer det helt store overblik, når studierejsen skal planlægges, flyet eller bussen skal bookes, hotellet skal kontaktes, aktiviteterne skal bestilles samtidig med, at både pris og logistik skal gå op i en højere enhed. Med vores hjælp kan I trygt læne Jer tilbage, mens vi sammen planlægger Jeres rejse.
Nøgleordet for en god studietur er samarbejde. Derfor har vi også brug for Jeres hjælp, så vi i fællesskab kan skabe den bedste studierejse for Jer.

Faglighed og fornøjelse

Der findes forskellige destinationer og formål med en studierejse, og ønskerne til rejsen varierer meget for hver gruppe. En studierejse skal ofte kombinere faglighed og fornøjelse – og det har vi en masse gode bud på, hvordan man gør. Fortæl os, hvor studierejsen går hen, hvilke fagkombinationer, der er i spil eller hvilke aktiviteter rejsen, skal indeholde.

Skal I på opdagelse i Budapests arkitetur, tilbage i Historien i Berlin, udfordre Jeres engelsk i Irland, på kunstmuseer i Amsterdam, opleve nye kulturer i Beijing eller se hvilke kulturskatte New York byder på? Mulighederne er mange. Alle lande tilbyder forskellige aktiviteter – uanset hvad, bliver Jeres studierejse en oplevelse.

Uforpligtende tilbud – skræddersyede studierejser

Vi skræddersyer turen og tilpasser den Jeres behov uanset om det er transport, aktiviteter eller hotelovernatninger, I skal have hjælp til. Vi tilbyder overblik over rejsen, og sammen finder vi en løsning, der passer Jer. Vi sender daglig rejseglade kunder ud i verden og er vant til at have mange bolde i luften. Derfor kan du trygt overlade planlægningen til os.

Vores erfarne rejseeksperter sidder klar til at svare på spørgsmål både før, under og efter rejsen. Opstår der uforudsete ændringer på rejsen eller problemer, har I mulighed for at kontakte vores afdeling 24 timer i døgnet, hvorfra vi kan hjælpe Jer videre.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på groups@mangaard-travel.dk eller telefon 86 75 48 40.

 
 

Mangaard Travel Group A/S

Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

Øst

Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby