Træningslejr for sportsklubber

Mangaard Travel har i 25 år været en trofast partner og rejsearrangører for mange klubber og virksomheder, når de skulle på ophold uden for Danmark.

Indenfor sportsrejser har vi oplevet en kraftig udvikling for træningslejre for atleter og sportsgrupper og har derfor valgt at videreudvikle vores udvalg af sportsrejser, så vi nu kan tilbyde et bredt udvalg af sportsrelaterede træningsophold og stævner, for såvel elite som bredde klubber, indenfor alle sportsgrene, såsom svømning, fodbold, atletik og tennis.

Mangaard Travel samarbejder med mange anerkendte og professionelle samarbejdspartnere over hele verden.

Vi bestræber os på at give kunden den bedst mulige service og med vores viden skabe tryghed igennem hele processen.

 
Fodbold

Hos Mangaard Travel tilbyder vi et bredt udvalg af kvalitets fodbold træningslejre i Danmark såvel som under varmere himmelstrøg. Vi skræddersyr programmet efter jeres ønsker, og med vores ekspertise og udvalgte samarbejdspartnere sikrer vi, at I får de bedste faciliteter. Er I en breddeklub eller et topprofessionelt hold, som ønsker at komme afsted på træningslejr, har vi destinationen.

For yderligere informationer kontakt os på team@mangaard-travel.dk eller på telefon 86754840.

Svømning

Hos Mangaard Travel tilbyder vi et bredt udvalg af kvalitets svømmetræningslejre i det meste af Europa, lige fra Norge til Tyrkiet. De fleste af vores centre har olympisk 50 M pool, mens nogle tilbyder 25 M pool. I samarbejde med jer skræddersyr vi jeres træningslejr efter jeres ønsker, og med vores ekspertise samt nøje udvalgte samarbejdspartnere sikrer vi, at I får de mest optimale faciliteter, I har brug for.
I kan trygt lægge jeres næste  træningslejr i vores hænder.

For yderligere informationer kontakt os på team@mangaard-travel.dk eller på telefon 86754840.

Anden sport

Hos Mangaard Travel kan vi udover Fodbold og Svømning også tilbyde en bred vifte af andre sportsgrene såsom Atletik, Triatlon, Tennis, Mountainbike og håndbold. Vi skræddersyr jeres ønsker ind i programmet, så det  hele er planlagt ned til mindste detalje. Vi samarbejder med nøje udvalgte agenter  med stort netværk i hele Europa, som sikrer, at I får de bedste faciliteter. Mange af vores træningscentre tilbyder mange forskellige former for sportsgrene, så kontakt os, hvis I har ønsker eller spørgsmål.

 

Mangaard Travel Group A/S

Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

Øst

Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby