Fodbold træningslejr i Spanien

La Manga Club

80 km. Syd fra Alicante i det dejlige middehavs klima, finder I La Manga Club. Med en gennemsnits temperatur på 22 grader året rundt og over 2.500 timer med sol hvert år, gør det La Manga Club til det perfekte sted for træningslejr, specielt i vinterhalvåret.

La Manga er et sports mekka og er 3 gange så stor som Monaco, og råder over ikke mindre end 28 tennis baner, 8 velplejede fodbold baner, 3 golfbaner med ikke mindre end 18 kilometer rundt, samt mange andre muligheder.

Når man ikke træner er der rig mulighed for at slappe af ved poolen eller udforske den dejlige natur i området enten på cykel eller på gåben. Læs mere.

Lloret de Mar

Nord for Barcelona finder I Lloret de Mar, der er kendt for turisme, lange strande og blåt hav. Lloret de Mar har de seneste år investeret meget i at tiltrække sports grupper, og du finder derfor rigtig gode faciliteter i området.

Kun 75 km syd for Lloret finder I den fantastiske storby Barcelona. Barcelona har alt hvad man ønsker, så en dags tur til Barcelona er et must. Ønsker man at opleve stemningen når Messi og Suarez spille imod andre spanske topklubber kan vi også være behjælpelige med det. Læs mere.

Torrevieja

35 km. Syd fra Alicante i det dejlige middelhavs klima, finder I Torreveija, som med sine fantastisk strande og det krystalklart vand er en populær ferie destination for mange skandinaver. Alicante området har over 320 solskinsdage og er et af de sundeste områder i verden.

Hotel Playas de Torrevieja ligger 250 meter fra den dejlige strand, ”La Mata”, tilbyder de fleste værelser med udsigt udover vandet.

Kun 4 km. Fra hotellet finder I torrevieja sports city. Centeret råder over top faciliteter inden for stort set alle sportsgrene, lige fra Tennis, Atletik til Fodbold og Svømning. Med ikkemindre end 6 baner er det et perfekt sted, hvis man vil afsted med flere hold fra klubben. Læs mere.

Islantilla

50 km fra Faro lufthavn ligger det 4**** hotel Islantilla Golf Resort, der råder over 200 værelser samt 27 hullers golf anlæg. Hotellet ligger i skønne omgivelser midt på en af de smukkeste golfbaner i Andalusien.

Islantilla Golf Resort kan også byde på 4 restauranter, pool-område samt deres egen eksklusive Beach Club, der ligger ud til den dejlige strand.

Mange topklubber, som BVB Dortmund, Ajax og Stuttgart, har gennem årene benyttet sig af Islantillas fantastiske faciliteter. 10 km fra hotellet ligger deres fodboldcenter, der råder over 2 græsbaner med FIFA-mål, der bliver passet af hotellets egen green keeper. Læs mere.

Aqua Marina & Spa - Santa Susanna

Nord for Barcelona ligger Santa Susanna, som er en populær badeby, der byder på lange strande og blåt hav. Aqua hotellerne ligger langs strandpromenaden og råder over to rigtig gode forboldbaner kun 200 meter fra hotellerne.

Kun 60 km syd for Santa Susanna finder I den fantastiske storby Barcelona. Barcelona har alt, hvad man ønsker – så en én-dags-tur til hovedstaden er et must. Der findes gode tog-forbindelser fra Santa Susanna til Barcelona. Ønsker man at opleve stemningen når Messi og Suarez spiller imod andre spanske topklubber, kan vi også være behjælpelige med det. Læs mere.

 
 

Mangaard Travel Group A/S

Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

Øst

Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby