Fodbold træningslejr i Tyrkiet

Træningslejr Tyrkiet

Kamelya World Selin

60 km fra Antalya lufthavn ligger det luksuriøse 5***** hotel Selin. Hotellet er en del af hotelkæden Kamelya World. Beliggende midt på den berømte Colaki strand, og med sine 550 meter privat strand har du her mulighed for at nyde solen og hoppe en tur i vandet. Hotel Selin deler nogle af faciliteterne med søstre hotellerne, der også ligger indenfor Resort, heriblandt, 3 professionelle fodboldbaner, 7 tennisbaner og 3 klimatiserede fitnesscentre. Når I ikke træner er der rig mulighed for at forkæle sig selv i hotellets Spa center og nyde et tyrkisk bad, sauna, massage eller deres indendørs pool. Læs mere.

Limak Arcadia Golf & Sport Resort

30 km. fra Antalya lufthavn ligger det 5***** Limak Arcadia Golf & Sport Resort der er en del af Limak kæden. Arcadia, der i mytologi betyder “the valley of peace” ligger i en skov og direkte ned til sin egen private strand ved middelhavet.

Hotellet råder over 465 værelser, der alle er udstyret med AC, eget bad/toilet, tv og safety box. Limak hotellerne råder over et af de største fodbold centre i Tyrkiet, med hele 8 velplejede baner og Arcadia har også 1 fodboldbane ved siden af hotellet. Når man ikke træner er der god mulighed for at slappe af i hotellets wellness område eller udfordre hinanden i tennis. Læs mere.

Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort

40 km. fra Antalya lufthavn ligger det luksuriøse 5***** Limak Atlantis De Luve Hotel & Resort. Hotellet ligger direkte ned til middelhavet, og råder desuden over 5 pools omgivet af palmer, spacenter samt fitness center. Alle værelser er moderne indrettet og er udstyret med møbleret balkon, AC, toilet/bad samt safety box. Limak hotellerne råder over et af de største fodbold centre i Tyrkiet, med hele 8 velplejede baner. Læs mere.

Riu Kaya

30 km fra Antalya lufthavn ligger det luksuriøse 5***** hotel Riu Kaya. Hotellet ligger direkte ned til deres private strand. Foruden den fantastiske beliggenhed er hotellet bygget op imellem træer og har en fantastisk have hvor man har alle muligheder for at slappe af. Riu Kaya råder over et stort sports anlæg sammen med søster hotellet, og i gå afstand fra hotellerne finder I et stort indendørs areal med 4 tennis baner der kan laves om til små fodbold baner, 2 træningsbaner + 4 kamp baner med Fifa mål 105 m x 68 m. Når I ikke træner er der rig mulighed for at forkæle sig selv i hotellets Spa center og nyde et tyrkisk bad, sauna, massage eller deres indendørs pool. Læs mere.

Gloria Sports Arena

30 km fra Antalya lufthavn ligger det luksuriøse 5***** sports hotel Gloria Sports Arena der åbnede i 2015. Med ikke mindre end 35.000 m2 udendørs sports faciliteter og 6.800 m2 indendørs sports faciliteter gør det til et af de største sports hoteller i området. Alle faciliteter lever op til alle forbundenes krav og mange professionelle sportsudøvere benytter dette hotel som deres foretrukne destination for træningslejr. Ud over fantastiske sports faciliteter kan man også benytte sig af et topmoderne fitness center der fylder hele den ene etage. Få meter fra hotellet finder man Belek by så man har gode muligheder for at gøre en god handel. Læs mere.

 
 

Mangaard Travel Group A/S

Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

Øst

Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby