Svømning træningslejr

Hos Mangaard Travel tilbyder vi et bredt udvalg af kvalitets svømme træningslejre i Danmark såvel som under varmere himmelstrøg. Vi skræddersyr programmet efter jeres ønsker, og med vores ekspertise og udvalgte samarbejdspartnere sikrer vi, at I får de bedste faciliteter. Er I en breddeklub eller et topprofessionelt hold, som ønsker at komme afsted på træningslejr, har vi destinationen.

Vi tilbyder træningslejre til følgende destinationer:

Bulgarien
Cypern
Grækenland
Kroatien
Portugal
Spanien
Tyrkiet

For yderligere informationer kontakt os på team@mangaard-travel.dk eller på telefon 86754840.

DESTINATION & HOTEL
Bulgarian:

 

 

AquaLife Sport & Hotel

Dette fantastiske sports Resort ligger i Kranevo 300 m fra det sorte hav. AquaLife Sports & Hotel har specialiseret sig indenfor træningslejre og med deres moderne forhold og ikke mindre end 4 hoteller, som alle ligger omkring sportsfaciliteterne, har man her alle muligheder for at træne optimalt. Når man ikke træner er der rig mulighed for at slappe af med lidt afslapning i deres wellness område eller gå en tur ned til deres private strand.

Cypern:

 

ALIATHON, PAPHOS

Det 4-stjernede hotel Aliathon ligger 2.5 km fra Paphos centrum. Hotellet tilbyder alle former for afslapning har kun 500 m ned til stranden. Foruden flere pool tilbyder hotellet også 8 restauranter. Aliathon ligger kun 1 km fra det fantastiske Geroskipou sports center, der rummer stort set alle udendørs sportsgrene som fodbold, svømning og atletik. Centeret der blev bygget i 2005 er løbende blevet udvidet og har nu 1 X 50 m olympisk bassin med 10 baner og som er opvarmet i vinter månederne, samt Atletik arena med 8 løbebaner og kaste områder. Udover det har de også 2 velplejede fodbold baner.

LOUIS PHAETHON BEACH, PAPHOS

Det 4-stjernede hotel Louis Phaethon Beach ligger 3.5 km fra Paphos centrum nær turist området. Hotellet ligger direkte ned til stranden og blev i 2010 – 2011 delvist renoveret så de nu har 422 værelser. Phaethon er det hotel der ligger tættest på det fantastiske Geroskipou sports center (ca. 1 km), der rummer stort set alle udendørs sportsgrene som fodbold, svømning og atletik. Centeret der blev bygget i 2005 er løbende blevet udvidet og har nu 1 X 50 m olympisk bassin med 10 baner og som er opvarmet i vinter månederne, samt Atletik arena med 8 løbebaner og kaste områder. Udover det har de også 2 velplejede fodbold baner.

CORAL BEACH RESORT, PAPHOS

Det luksuriøse 5-stjernede Coral Beach Hotel & Resort er beliggende for enden af Akamas Peninsula, som er et område beskyttet af UNESCO. Det fantastiske område kan opleves på mange måder via heste ryg, Jeep eller båd. Coral Beach ligger tæt på den dejlige sandstrand og få minutters gang fra Coral Bay, hvor der findes mange butikker, restauranter samt caféer. Den fantastiske beliggenhed samt det varme klima gør, at Coral Beach Resort er en populær destination for træningslejre.Hotellet råder over egen 50 m olympisk pool samt nem adgang til cykling og løberuter.

Grækenland:

 

Coral Hotel

Kun 15 min fra centrum af Athen finder I det charmerende 4-stjernede Coral Hotel, der ligger direkte ned til stranden og har 88 nyrenoveret værelser. Hotellet har en perfekt beliggenhed med udsigt over den Saroniske bugt & Kastella-bjerget, hvilket også gør at man nemt kan komme rundt i Athen. I gå afstand fra hotellet findes man ”Luxury Flisvos Marina” og forretningskvarteret Palaio Faliro, hvor der findes mange cafeer og shoppe muligheder.

Med en gennemsnits temperatur på 14 grader er det et perfekt sted for træningslejre i foråret. Benyt muligheden til at opleve den fantastiske by Athen, der har så mange muligheder.

Galaxy Hotel

Det stilfulde 3-stjernede Galaxy-Hotel ligger i en af de mest kendte forstads områder til Athen, Alimos. Hotellet ligger kun 2 min gang fra stranden og tæt på Alimos Marina, hvor I finder et stor tudvalg af cafeer og butikker.

Galaxy-Hotel er et kendt sports hotel i området og chef kokken er vant til at lave mad efter sports udøverens ønsker og behov.

Med en gennemsnits temperatur på 14 grader er det et perfekt sted for træningslejre i foråret. Benyt muligheden til at opleve den fantastiske by Athen, der har så mange muligheder.

Loutraki Sports Camp

Sportscamp Loutraki, der er førende sportscenter i Grækenland, ligger kun 1 times kørsel fra Athen lufthavn. Med sine 75.000 kvadratmeter er de samtidig også et af de største centre og tilbyder stort set alle sportsgrene – lige fra svømning, tennis og beachvolley til fodbold. Loutraki slog dørene op i 1978 og har derfor stor erfaring med træningslejre og sportsevents. Indkvartering sker i en af deres 73 sovesale/værelser, som alle er udstyret med AC samt eget toilet og bad. I mellem træning er der rig mulighed for at udfordre hinanden i andre aktiviteter såsom Paintball, bueskydning eller mountainbike, som foregår på deres egen bane.

Kroatien:

 

Hotel Opatija & Hotel Neboder – Rijeka

Rijeka er en af Kroatiens største byer og samtidig også en af de vigtigste havnebyer i landet. Kroatien bliver hvert år besøgt af mange danske turister i sommerperioden og har igennem de seneste år udviklet sig til en meget populær destination for træningslejre til svømning. Rijeka råder over det topmorderne svømmecenter Kantrida, der har 2 x 50m bassin (1 indendørs og 1 udendørs) samt 1 x 25m bassin og eget fitness center.

Portugal:

 

Browns Sport & Leisure Club

20 km fra Faro lufthavn ligger det 4-stjernede sports Resort, Browns Sports & Leisure Club. Med varmt klima året rundt og fantastiske faciliteter har mange klubber, proffessionelle som amatører, benyttet Browns som deres foretrukne destination for træningslejre. Browns Sport & Leisure Club har mere end 15 års erfaring og råder over mange topfaciliteter indenfor deres 55.000 kvadratmeter store resort.

Få kilometer væk fra Browns Sport & Leisure Club ligger Swim Complex Vilamoura, som er et indendørsbassin med 6×25 meter baner.

Spanien:

 

TORREVIEJA

35 km syd fra Alicante i det dejlige middelhavsklima finder I Torrevieja, som med sine fantastiske strande og det krystalklare vand er en populær feriedestination for mange skandinavere. Alicante-området har over 320 solskinsdage og er et af de sundeste områder i verden. Hotel Playas de Torrevieja ligger 250 meter fra den dejlige strand “La Mata” og tilbyder de fleste værelser med udsigt udover vandet. Kun 4 km fra hotellet finder I Torrevieja sports city center. Centeret råder over topfaciliteter indnfor stort set alle sportsgrene.

LLORET DE MAR

Nord for Barcelona finder I Lloret de Mar, der er kendt for turisme, lange strande og blåt hav. Lloret de Mar har de seneste år investeret meget i at tiltrække sportsgrupper, og I finder derfor rigtig mange gode faciliteter i området. Kun 75 km syd for Lloret finder I den fantastiske storby Barcelona. Barcelona har alt, hvad man ønsker, så en én-dags-tur til hovedstaden er et must. Ønsker man at opleve stemningen, når Messi og Suarez spiller imod de andre spanske topklubber, kan vi også være behjælpelige med dette.

Tyrkiet:

 

XANTHE RESORT & SPA

50 km fra Antalya lufthavn, og 2 min gang fra stranden, ligger det luksuriøse 5-stjernede hotel Xanthe Resort & Spa. Hotellet byder på 243 moderne værelser, der alle er udstyret med en møbleret balkon og minibar. Xanthe Resort er en del af Emir hotel kæden og råder over deres egen 50 m olympisk pool som ligger indenfor Resort. Derudover findes der også 4 restauranter og 7 udendørs pools samt en spa og wellness afdeling.

GLORIA SPORTS ARENA

30 km fra Antalya lufthavn ligger det luksuriøse 5-stjernede sportshotel Gloria Sports Arena der åbnede i 2015. Med ikke mindre end 35.000 m2 udendørs sports faciliteter og 6.800 m2 indendørs sports faciliteter gør det til et af de største sports hoteller i området. Alle faciliteter lever op til alle forbundenes krav og mange professionelle sportsudøvere benytter dette hotel som deres foretrukne destination for træningslejr. Ud over fantastiske sports faciliteter kan man også benytte sig af et topmoderne fitness center der fylder hele den ene etage. Få meter fra hotellet finder man Belek by så man har gode muligheder for at gøre en god handel.

 

 
 

Mangaard Travel Group A/S

Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

Øst

Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby