Svømning Træningslejr på Cypern

Aliathon, Paphos

Det 4**** hotel Aliathon ligger 2.5 km fra Paphos centrum. Hotellet tilbyder alle former for afslapning har kun 500 m ned til stranden. Foruden flere pool tilbyder hotellet også 8 restauranter.

Aliathon ligger kun 1 km fra det fantastiske Geroskipou sports center, der rummer stort set alle udendørs sportsgrene som fodbold, svømning og atletik. Centeret der blev bygget i 2005 er løbende blevet udvidet og har nu 1 X 50 m olympisk bassin med 10 baner og som er opvarmet i vinter månederne, samt Atletik arena med 8 løbebaner og kaste områder. Udover det har de også 2 velplejede fodbold baner. Læs mere.

Louis Phaethon Beach, Paphos

Det 4**** hotel Louis Phaethon Beach ligger 3.5 km fra Paphos centrum nær turist området. Hotellet ligger direkte ned til stranden og blev i 2010 – 2011 delvist renoveret så de nu har 422 værelser.

Phaethon er det hotel der ligger tættest på det fantastiske Geroskipou sports center (ca. 1 km), der rummer stort set alle udendørs sportsgrene som fodbold, svømning og atletik. Centeret der blev bygget i 2005 er løbende blevet udvidet og har nu 1 X 50 m olympisk bassin med 10 baner og som er opvarmet i vinter månederne, samt Atletik arena med 8 løbebaner og kaste områder. Udover det har de også 2 velplejede fodbold baner.

Coral Beach Resort, Paphos

Det luksuriøse 5***** Coral Beach Hotel & Resort er beliggende for enden af Akamas Peninsula, som er et område beskyttet af UNESCO. Det fantastiske område kan opleves på mange måder via heste ryg, Jeep eller båd. Coral Beach ligger tæt på den dejlige sandstrand og få minutters gang fra Coral Bay, hvor der findes mange butikker, restauranter samt caféer.

Den fantastiske beliggenhed samt det varme klima gør, at Coral Beach Resort er en populær destination for træningslejre.

Hotellet råder over egen 50 m olympisk pool samt nem adgang til cykling og løbe ruter. Læs mere.

 
 

Mangaard Travel Group A/S

Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

Øst

Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby