Svømning Træningslejr i Grækenland

TRÆNINGSLEJR SVØMNING GRÆKENLAND

Coral Hotel

Kun 15 min fra centrum af Athen finder I det charmerende 4**** Coral Hotel, der ligger direkte ned til stranden og har 88 nyrenoveret værelser. Hotellet har en perfekt beliggenhed med udsigt over den Saroniske bugt & Kastella-bjerget, hvilket også gør at man nemt kan komme rundt i Athen. I gå afstand fra hotellet findes man ”Luxury Flisvos Marina” og forretningskvarteret Palaio Faliro, hvor der findes mange cafeer og shoppe muligheder.
Med en gennemsnits temperatur på 14 grader er det et perfekt sted for træningslejre i foråret.
Benyt muligheden til at opleve den fantastiske by Athen, der har så mange muligheder.

Galaxy Hotel

Det stilfulde 3*** Galaxy-Hotel ligger i en af de mest kendte forstads områder til Athen, Alimos. Hotellet ligger kun 2 min gang fra stranden og tæt på Alimos Marina, hvor I finder et stor tudvalg af cafeer og butikker.
Galaxy-Hotel er et kendt sports hotel i området og chef kokken er vant til at lave mad efter sports udøverens ønsker og behov.
Med en gennemsnits temperatur på 14 grader er det et perfekt sted for træningslejre i foråret.
Benyt muligheden til at opleve den fantastiske by Athen, der har så mange muligheder.

Loutraki Sports Camp

Sportscamp Loutraki, der er førende sportscenter i Grækenland, ligger kun 1 times kørsel fra Athen lufthavn. Med sine 75.000 kvadratmeter er de samtidig også et af de største centre og tilbyder stort set alle sportsgrene – lige fra svømning, tennis og beachvolley til fodbold. Loutraki slog dørene op i 1978 og har derfor stor erfaring med træningslejre og sportsevents. Indkvartering sker i en af deres 73 sovesale/værelser, som alle er udstyret med AC samt eget toilet og bad.

I mellem træning er der rig mulighed for at udfordre hinanden i andre aktiviteter såsom Paintball, bueskydning eller mountainbike, som foregår på deres egen bane.

 
 

Mangaard Travel Group A/S

Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

Øst

Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby