Svømning Træningslejr i Spanien

Træningslejr svømning Spanien

Torrevieja

35 km syd fra Alicante i det dejlige middelhavsklima finder I Torrevieja, som med sine fantastiske strande og det krystalklare vand er en populær feriedestination for mange skandinavere. Alicante-området har over 320 solskinsdage og er et af de sundeste områder i verden.

Hotel Playas de Torrevieja ligger 250 meter fra den dejlige strand “La Mata” og tilbyder de fleste værelser med udsigt udover vandet.

Kun 4 km fra hotellet finder I Torrevieja sports city center. Centeret råder over topfaciliteter indnfor stort set alle sportsgrene.

Perfekt sted at tage hen på Jeres næste træningslejr!

Lloret de Mar

Nord for Barcelona finder I Lloret de Mar, der er kendt for turisme, lange strande og blåt hav. Lloret de Mar har de seneste år investeret meget i at tiltrække sportsgrupper, og I finder derfor rigtig mange gode faciliteter i området.

Kun 75 km syd for Lloret finder I den fantastiske storby Barcelona. Barcelona har alt, hvad man ønsker, så en én-dags-tur til hovedstaden er et must.

Ønsker man at opleve stemningen, når Messi og Suarez spiller imod de andre spanske topklubber, kan vi også være behjælpelige med dette.

 
 

Mangaard Travel Group A/S

Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

Øst

Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby