GEMS OF THE NORTHEAST

Ferie i USA “Gems of the Northeast” | Kør-selv-ferie | Oplev højdepunkterne i det Nordøstlige USA

 

ferie i USAferie i USAferie i USA

 

Tag på ferie i USA. Denne tur tager Jer gennem de oplyste gader i New York og nordpå til Boston. Rejs gennem de bakkede bjerge i Massachusetts, upstate New York og videre til det betagende naturfænomen Niagara Falls. Herfra drager I mod den ultramoderne by, Toronto. I vil rejse gennem pennsylvaniens sceniske landskab og opleve den traditionelle Amish kultur helt tæt på. I vil se de storslåede monumenter og berømte museer i Washington, D.C. Rejsen tager Jer gennem alle højdepunkterne, og efterlader Jer med fantastiske oplevelser og minder.

Med start og slut i New York 

Rejsen starter i New York “The Big Apple”, hvor I tilbringer de første 2 dage. Her er der rig mulighed for at opleve storbyens mange muligheder. Tag på oplevelse i SOHO eller Chinatown, besøg den ikoniske plads “Times Square” eller se byen fra oven med en helikopter-tur. På tredjedagen af Jeres ferie i USA går turen til Boston, som er en af de ældste byer i Amerika. Bosten er hjemsted for nogle af de mest eftertragtede universiteter blandt andet Harvard og MIT, der fylder byen med studerende. Herudover er Boston en historisk interessant by, som kan undersøges nærmere på en af de mange guidede ture.

Fra storby til natur og retur igen

På dag fire skal I besøge et af de mest fotograferede steder i USA, når man befinder sig på disse kanter, nemlig Niagara Falls. Nyd naturen og de smukke omgivelser. Dag fem tager Jer til Toronto, en yderst moderne by med rig mulighed for sightseeing. På dag 6 besøger I det traditionelle folkefærd “Amish”, som tager Jer tilbage i tiden og udfordrer nutidens samfund. Dag 7 bliver tilbragt i Washington D.C., hvor I blandt andet kan opleve Det Hvide Hus og med fordel kan besøge et af byens mange museer. Dag 8 drager I hjemad med et besøg til Philadelphia på vejen. Rigtig god fornøjelse.

KLIK HER OG DOWNLOAD TURPROGRAM

Vi gør opmærksom på, at programmet er på engelsk.
Rejsen er en kør-selv-ferie. Programmet er uden guide.

Afrejse mellem april og oktober 2019.

 

Startdestination

New York

Slutdestination

New York

Varighed

8 dage | 7 nætter

Priser fra

8.690 DKK pr. person

Prisen inkluderer

Fly t/r | 7 nætter på nævnte hotel eller lignende inklusiv skatter og afgifter | Discovery Guide | Program Documentation (elektronisk version)

Prisen inkluderer ikke

Billeje | Vejafgifter | Parkeringsafgifter | Adgang til attraktioner uden for programmet

Bemærk

Priserne er udregnet pr. person ved 2 rejsende.

Kontaktinformation

Mail:
groups@mangaard-travel.dk
Tlf: 8675 4840

 
 

Mangaard Travel Group A/S

Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

Øst

Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby