USA-rundrejser med guide

USA og Canada rundrejser med guide

Oplev USA og Canada på en rundrejse med guide. Vi tilbyder et stort udvalg af rundrejser, hvor du kan opleve pulserende storbyer, storslået natur og de fantastiske naturparker.

Vores egne rundrejser med dansk rejseleder

Vi arrangerer vores egne ture med dansk rejseledere, som er bosiddende i USA.
Desuden samarbejder vi med USA’s største operatører og tilbyder markedets største udvalg og billigste priser med engelsk talende rejseleder.

 
Værd at vide:

Når du rejser til USA, oplever du et andet hverdagsliv og andre skikke. Omkring forhold, som vi ikke er vant til, kan nævnes skikken med drikkepenge. Man bør respektere det system og den kultur i landet du besøger, men det er naturligvis op til dig.

Det er almindeligt, at hver deltager betaler “drikkepenge” ca. US$ 5 pr. dag til både guide og chauffør. Det gælder også for ture med danske guider.

I USA tillægges alle priser du ser lokal skat ca. 6-11%. Der betales også drikkepenge til tjenere og servitricer, når du spiser på restaurant 15-20%. Stuepigen på hotellerne kan man give ca. US$ 1½ pr. dag og bellboy ca. US$ 2 pr. kuffert.

Rundrejserne med engelsk talende guide bliver solgt i flere lande og deltagerne er oftest et blandet internationalt publikum.

Som udgangspunkt guides på engelsk, men der kan desuden guides på andet sprog.

Bemærk:

At ud over de nævnte afrejsedatoer, hvor der hovedsageligt guides på engelsk, så tilbyder vi mange afrejser på de nævnte ture, hvor der guides på tysk, hvis det passer bedre.

Transfer fra lufthavnen til starthotel og fra sluthotel til lufthavnen er ikke inkluderet i pakkepriserne, da mange hoteller tilbyder gratis shuttlebus. Dog ikke i New York, hvor billigste løsning er en taxa fra lufthavnen til starthotellet.

Ved 3 og 4 personer består værelset af 2 dobbeltsenge som standard, evt. “rollaways” er på forespørgsel og uden garanti (tillæg betales lokalt).

Børn under 8 år vil ikke blive accepteret på rundrejserne. Ved overnatning i Las Vegas kræves, at mindst en person fyldt 21 år overnatter i værelset. Alle andre steder er grænsen 18 år!

Af pladshensyn er det kun tilladt at medbringe en kuffert pr. person på rundrejsen.

USA rundrejse

Hej Lis!
Allerførst ønsker vi dig et godt nytår!
Rigtig mange tak for denne velkomsthilsen, da vi kom hjem fra intet mindre end en fantastisk tur.
Den var simpelthen en rigtig god oplevelse, vi fik set så meget, og havde nogle meget dygtige guider. Vi blev holdt til, men det var rigtig godt.
I havde ikke lovet noget som ikke holdt.
Og dog, havde vi ikke læst at der var overnatninger med i prisen, havde kun forstået, at det var første og sidste nat der var inkluderet, men det var jo til den positive side!
Vi har alle tre været helt “høje” lige siden, og nyder det stadig.

Mange venlige hilsner
Ingrid Kramer

 

Mangaard Travel Group A/S

Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

Øst

Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby