WESTERN DISCOVERY

Guidet tur til det vestlige USA

Western Discovery er en guidet tur, der tager dig gennem det vestlige USA’s højdepunkter. Vi starter og slutter i Los Angeles, hvorfra du vil opleve alt fra betagende naturparker til pulserende storbyer.
Første stop på rejsen er San Diego, den anden største by i Californien, der er kendt for sit milde vejr året rundt. Tag på city-tour og besøg den billedskønne Seaport Village eller tag en pause ved markedspladsen på promenaden, hvor du kan shoppe alt, hvad hjertet begærer. På dag tre drager du videre mod Palm Springs, der er kendt som hjemsted for flere Hollywood-legender. Herefter tager turen dig videre gennem the Sonoran ørkenen, og videre mod Sedona – en by beliggende i et unikt geologisk område og omgivet af karakteristiske røde stenmonoliter. Oplev Grand Canyon National Park som er en af ​​verdens 7 fantastiske naturvidundere – en betagende og fuldstændig unik oplevelse.

Naturoplevelser i verdensklasse

Fra Grand Canyon drager du videre mod the Navajo Indian Reservation. Fortsæt gennem the Painted Desert og Monument Valley regionen – et område, der belyser de måske mest ikoniske billeder af det amerikanske vesten. Dag seks tager dig til Glen Canyon Dam. Herfra kan du nyde udsigten over den fantastiske Lake Powell, hvor det krystalblå vand står i kontrast til de tårnhøje røde sten. Oplev også Bryce Canyon, en multi-farvet verden af ​​sandsten, der blænder øjet. Hvis vejret tillader det, skal du se den spektakulære nattehimmel fyldt med stjerner. Med en guidet tur i det vestlige USA, skal du selvfølgelig også se Zion National Park med de massive klippeformationer, inden turen går mod sprudlende Las Vegas.

Fantastiske Vegas, betagende Yosemite og oplevelsesrige San Francisco
I Las Vegas får du rig mulighed for at boltre dig på casinoerne rundt om på “the Strip”. Byen er fyldt med muligheder, farvestrålende bygninger og festlige shows, der står i stor kontrast til de store naturoplevelser. På dag ni søger vi igen mod naturen – denne gang Death Valley, hvor du med en guidet tur får det optimale ud af oplevelsen. Dag ti vil du ligeledes opleve et naturvidunder i Yosemite National Park. Herefter tager vi til San Francisco, en af de mest elskede byer i USA. Her vil der være rig mulighed for at gå på opdagelse i byens seværdigheder. Før turen for alvor lakker mod enden, skal du besøge Fisherman’s Wharf og Paso Robles, hjemsted for nogle af de bedste vingårde. Dag fjorten tilbringer du i Santa Barbara med palmerede promenader og hvide sandstrande. Inden du igen er tilbage i Los Angeles, gør vi et stop i Santa Monica, hjemsted for “the Finish Line” af den historiske Route 66, hvor du kan nyde en valgfri frokost på kajen eller en cykeltur på stranden. Herefter er der mulighed for at besøge Beverly Hills og Hollywood, inden ankomst til hotellet i Los Angeles.

..

KLIK HER OG DOWNLOAD TURPROGRAM

Vi gør opmærksom på, at programmet er på engelsk.
Rejsen er en guidet tur. Programmet er inklusiv engelsk-talende guide.

Afrejse mellem april 2019 og marts 2020.

Guidet tur WESTERN DISCOVERY

 

Startdestination

Los Angeles

Slutdestination

Los Angeles

Varighed

15 dage | 14 nætter

Priser fra

14.875 DKK pr. person

Prisen inkluderer

Fly tur/retur fra CPH
14 nætter i på nævnte hoteller inklusiv skatter og afgifter
Morgenmad | Attraktioner
Engelsk guide | Transport undervejs

Prisen inkluderer ikke

Billeje | Vejafgifter
Parkeringsafgifter
Adgang til attraktioner uden for programmet

Bemærk

Priserne er udregnet pr. person ved 2 rejsende og kan variere efter afrejsetidspunktet.
Du kan mod tillæg booke enkeltværelse eller afrejse fra andre lufthavne end København

Kontaktinformation

Mail:
groups@mangaard-travel.dk
Tlf: 8675 4840

 
 

Mangaard Travel Group A/S

Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

Øst

Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby