Spring til indhold

Erhvervsrejser

Indsamling af valid CO2 forbrug ved bestilling af enhver rejse

CO2 rapportering

Få at vide hvor dine medarbejdere befinder sig

Duty of Care

Det er vigtigt for virksomhedens ledelse, at den altid ved, hvor medarbejderne befinder sig.

Følg jeres rejseomkostninger via dit eget Kunde Workspace

BI Data

Sammenlign pris via vores brede platform

NDC priser

Mangaard Travel har mange års erfaring med at planlægge incentives eller teambuilding-rejser

Incentive og netværksrejser

Mangaard Travel har mange års erfaring med at planlægge incentives eller teambuilding-rejser. Ønsker du at belønne dine medarbejdere eller samarbejdspartnere, har vi flere forslag til oplevelses- og nydelsesrejser af kortere eller længere varighed både med bus og fly.

Vi hjælper dig med din næste konference- eller messerejse.

Konference- og messerejser

Tag på konference- og messerejser med Mangaard. Som erhvervsrejsebureau hjælper Mangaard Travel din virksomhed
med at arrangere, koordinere og planlægge jeres besøg til konferencer og messer i Danmark og udlandet. Udvid netværket og inspirer dine medarbejdere.

Rejserådgivning eller online booking

Bliv tildelt en personlig rejserådgiver eller bestil flybilletter, hotel med mere via vores online løsning. Begge løsninger giver dig sikkerhed – også når rejsen skal ændres eller refunderes. Mangaard Travel tilbyder online booking via vores bookingsystem MTG Online. Systemet er et supplement til den personlige rådgivning og giver dig mulighed for nemt at bestille rejser. Du har mulighed for at reservere til alle flyselskaber samt billeje og hoteller i forbindelse med rejsen. Få overblikket over alle dine rejser – samlet ét sted. Skulle du få brug for at ændre i din rejse, har du stadig fordelen af, at vi kan hjælpe dig 24/7. MTG Online tilgås med et personligt login tilsendt af vores erhvervsrejseafdeling. Kontakt vores afdelingen for erhverv direkte via team@mangaard-travel.dk eller på telefon 86752088.

Vi skræddersyer løsninger specifikt til din virksomhed

Grupperejser

Som specialister i globale erhvervsrejser er vores vigtigste mål at sikre dig den bedste løsning, når du og dit personale skal på firmarejse.

Vores store erfaring inden for branchen har sikret os et solidt og bredt netværk. Dette benytter vi, når din rejse skal arrangeres. Uanset om det er et møde i London, en konference i Florida, team-building tur eller kundearrangment, er vi der hele vejen.

Vi skræddersyer løsninger specifikt til din virksomhed. Vi sørger for, at transport, overnatning, billeje med mere går op i en højere enhed – både økonomisk og praktisk.

Få overblik over virksomhedens udgifter i forbindelse med jeres rejse via Diners Club rejsekonto

Diners Club

Historien bag Diners Club kan spores helt tilbage til 1950’ernes New York. I dag er Diners Club et af de førende kreditkort på markedet og kan bruges i 200 lande verden over hos mere end 8,7 mio. forretningssteder.

Ud over almindelige personlige kreditkort og firmakreditkort tilbyder Diners Club også muligheden for at oprette en rejsekonto. En rejsekonto er ikke et fysisk kreditkort, men en konto, hvor alle virksomhedens rejsekøb hos Mangaard Travel Group samles.

Med en rejsekonto får virksomheden et overblik over de samlede rejsekøb
og opnår samtidig en fordelagtig kredittid.

Ansøg på linket her eller kontakt os for mere information.

Personlig og tryg betjening på dansk - over alt i verden

ITP

ITP er et globalt samarbejde mellem erhvervsrejsebureauer, der sammen sikrer erhvervsrejsende en højere kvalitet
samt flere og bedre muligheder. Alle ITP-partnere er lokalt ejet og administreret, men globalt funderet. Derfor kan vi servicere den samme kunde med samme høje serviceniveau i de forskellige lande.

Den personlige og trygge betjening på dansk sikrer således en optimal rejseløsning, hvor den erhvervsrejsende er i trygge hænder både nationalt og globalt.

Opstår der ændringer på rejsen, som for eksempel strejke eller aflysninger, er vores
rejseteam klar til at hjælpe. Kontakt os via mail på team@mangaard-travel.dk.

Læs mere om ITP her.