Erhvervsrejser

Hele verden som arbejdsplads

Som specialister i globale erhvervsrejser er vores vigtigste mål at sikre dig den bedste løsning, når du og dit personale skal på firmarejse. Hos Mangaard Travel Group er vi vindere af Danmarks Bedste Erhvervsrejsebureau 2018 ved Danish Travel Awards. Med mere end 25 års erfaring inden for erhvervsrejser sikrer vi dig tryghed, professionaltiet og sikkerhed både før, under og efter din rejse. Vi tilbyder flere forskellige firmarejser. Netværksrejserkonferencerejser og messerejser med alt fra produktlanceringer til kundearrangementer eller foredrag. Vores store erfaring inden for branchen har sikret os et solidt og bredt netværk. Dette benytter vi, når din rejse skal arrangeres. Uanset om det er et møde i London, en konference i Florida, team-building tur eller kundearrangment, er vi der hele vejen. Vi skræddersyer løsninger specifikt til din virksomhed. Vi sørger for, at transport, overnatning, billeje med mere går op i en højere enhed – både økonomisk og praktisk.

Business with pleasure

Selvom en forretningsrejse selvfølgelig skal handle om forretning, kan det være dejligt med en friaften. Tid til at opleve den by eller det land, du eller dine kollegaer befinder sig i. Hos Mangaard har vi en stor grupperejse afdeling og tilbyder derfor at hjælpe dig med at finde billetter til fodboldkampe, kulturarrangementer, sightseeings og andre oplevelser rundt omkring i verden som supplement til forretningsrejsen. Skal hele virksomheden på firmatur, har vi også stor ekspertise i at arrangere grupperejser med fokus på team-building og gode oplevelser sammen. Vores rejser spænder bredt fra aktive rejser med firmaidræt i fokus til storbyrejser til pulserende liv og storslåede metropoler. Uanset Jeres behov, har vi rejsen og ekspertisen til at sammensætte en rejse efter Jeres ønsker.

Erhvervsrejser: Rejserådgivning eller online booking

Bliv tildelt en personlig rejserådgiver eller bestil flybilletter, hotel med mere via vores online løsning. Begge løsninger giver dig sikkerhed – også når rejsen skal ændres eller refunderes. Mangaard Travel tilbyder online booking via vores bookingsystem MTG Online. Systemet er et supplement til den personlige rådgivning og giver dig mulighed for nemt at bestille rejser. Du har mulighed for at reservere til alle flyselskaber samt billeje og hoteller i forbindelse med rejsen. Få overblikket over alle dine rejser – samlet ét sted. Skulle du få brug for at ændre i din rejse, har du stadig fordelen af, at vi kan hjælpe dig 24/7. MTG Online tilgås med et personligt login tilsendt af vores erhvervsrejseafdeling. Kontakt vores afdelingen for erhverv direkte via team@mangaard-travel.dk eller på telefon 86752088.

VI ER DIN SIKKERHED

Skulle uheldet være ude, er et af dine fly blevet aflyst eller forsinket, står vi altid til rådighed for at få dig bedst muligt videre.

24/7

Udenfor normal åbningstid kan vi altid kontaktes på telefon 86 75 48 48, hvis der opstår presserende behov for hjælp.

PERSONLIGT OG PROFESSIONELT

Vores højeste prioriteter er personlig kontakt, kunden i centrum, dygtighed og professionelt kendskab til verden.
Branchens bedste team sidder klar til at arrangere din erhvervsrejse, grupperejse eller specialrejse. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt vores erhvervsrejseafdeling på telefon (+45) 86 75 20 88.

 
 

Mangaard Travel Group A/S

Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

Øst

Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby