OM OS

Personlig service, tryghed og kvalitet

Hos Mangaard Travel Group går vi op i kvalitet. Vi arrangerer kvalitetsrejser til både erhvervslivet og private. Vi mener blandt andet, at personlig service er vigtigt for at sikre kvalitet og tillid mellem kunden og rejsebureau. Derfor tilbyder vi en personlig rejseekspert, når du bestiller rejser. Vi er af den overbevisning, at det giver tryghed, at kunden ved, hvem de skal henvende sig til, og at det er den samme person, der følger dem både før, under og efter rejsen.
Som Danmarks Bedste erhvervsrejsebureau og mange års erfaring i ind- og udland har vi et stort netværk. Derfor kan vi tilbyde dig fordelagtige specialaftaler med luftfartselskaber og andre leverandører, der giver dig de bedste løsninger til en fordelagtig pris. Med et rejsebureau i ryggen er du garanteret, at du nemt når fra A til B samt indlogering på udvalgte hoteller, der passer til dit rejseformål.

Bestil online eller via vores personlige rejseeksperter og kontakt os 24/7

Udover vores personlige service tilbyder vi desuden en online løsning, hvor du selv kan reservere dine nemme rejser og holde overblik over alle fremtidige rejseplaner. Uanset om du bestiller rejsen online eller gennem vores personlige service, har du mulighed for at kontakte os 24/7, hvis uheldet er ude eller der opstår uforudsete forhindringer på rejsen.
Mangaard Travel Group er sikkerhedsnettet, når en rejse pludselig ændrer sig. Vi har overblikket over din rejse, og hvor i verden dine udsendte medarbejdere befinder sig. Med andre ord slipper du for papirarbejdet og selv at skulle lege rejsearrangør.

 
Hvem er vi?

Siden Hans Mangaard i 1992 lagde grundstenen til Mangaard Travel Group, har virksomhedens kontinuerlige bestræbelser og professionelle mål været at tilbyde rejsearrangementer af høj servicemæssig kvalitet. Mangaard Travel Group har, udover en afdeling i Brøndby, sit hovedsæde på Elkjærvej i Åbyhøj i Aarhus. Virksomheden består af en afdeling for henholdsvis erhvervsrejser og grupperejser.

Full-service rejsebureau

Erhvervsrejser i ind og udland
Grupperejser for erhvervsrejsende og private
Teambuilding- og netværksrejser
Oversøiske ferierejser
Sportsrejser, Musik- og kulturrejser

Mail: team@mangaard-travel.dk | Erhvervsrejser: 86 75 20 88 | Ferierejser: 86 75 48 40

Danish Travel Awards

Rejsebranchens Oscar uddeles en gang om året efter en omfattende spørgeunder søgelse  blandt kunder og ansatte i rejsebranchen. I 2018 vandt vi prisen som Danmarks Bedste Erhvervsrejsebureau – en pris, som vi er utroligt stolte af.
Vi arbejder til stadighed på at udvikle og lave de bedste løsninger indenfor Travel Management, og der skal lyde en stor tak til vore engagerede og dygtige medarbejdere samt til den brede skare af kunder og samarbejdspartnere, der flittigt bruger os til planlægningen af deres rejser.

Hans Mangaard
CEO

 

 

 

 

Mangaard Travel – din sikre rejsepartner

Mangaard Travel Group er medlem af en række nationale og internationale brancheorganisationer, der styrker vores netværk og vores ekspertise.

Mangaard Travel Group er medlem af IATA (International Airlines Travel Association). Det betyder, at vi har autorisation til at udstede billetter til mere end 250 flyselskaber verden over.
Desuden er vi naturligvis medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og er registreret i Rejsegarantifonden som nr. 1088.Vi er også medlem af ITP (International Travel Partners), som er en global kæde af uafhængige rejsebureauer.

Kik indenfor eller kontakt os via mail eller telefon for et uforpligtende møde om din næste rejse.

 

Mangaard Travel Group A/S

Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

Øst

Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby