OM OS

Siden Hans Mangaard i 1992 lagde grundstenen til Mangaard Travel Group, har virksomhedens kontinuerlige bestræbelser og professionelle mål været at tilbyde rejsearrangementer af høj servicemæssig kvalitet.
Mangaard Travel Group holder til i spændende bygninger på Elkjærvej i Åbyhøj ved Århus centrum.

I mange år koncentrerede Mangaard Travel sig om erhversrejser. I 2001 havde virksomheden udviklet sig så meget, at vi havde brug for en dedikeret gruppeafdeling. Sidste skud på stammen er ferierejserne, som vi nu også kan servicere vores kunder med.

Mangaard Travel Group er medlem af en række nationale og internationele brancheorganisationer, der styrker vores netværk og vores ekspertise.

Mangaard Travel Group er medlem af IATA (International Airlines Travel Association). Dette betyder, at vi har autorisation til at udstede billetter til mere end 250 flyselskaber verden over.
Vi er naturligvis medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og er registreret i Rejsegarantifonden som nr. 1088.
Vi er også medlem af ITP (International Travel Partners), som er en global kæde af uafhængige rejsebureauer.

Vi er mange slags rejser…. Kik indenfor!

 

Danish Travel Awards
Rejsebranchens Oscar uddeles en gang om året efter en omfattende spørgeunder søgelse  blandt kunder og ansatte i rejsebranchen. Igen i år modtog vi en flot 2. plads indenfor kategorien ”Bedste forretningsrejsebureau i Danmark”.
Vi arbejder til stadighed på at udvikle og lave de bedste løsninger indenfor ”rejse management”  og der skal lyde en stor tak til vore engagerede og dygtige medarbejdere, samt til den brede skare af kunder der flittigt bruger os til planlægningen af deres rejser.

Hans Mangaard
CEO

 

Mangaard Travel Group A/S

Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

Øst

Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby