OM OS

Personlig service, tryghed og kvalitet

Hos Mangaard Travel Group går vi op i kvalitet. Vi arrangerer kvalitetsrejser til både erhvervslivet og private. Vi mener blandt andet, at personlig service er vigtigt for at sikre kvalitet og tillid mellem kunden og rejsebureau. Derfor tilbyder vi en personlig rejseekspert, når du bestiller rejser. Vi er af den overbevisning, at det giver tryghed, at kunden ved, hvem de skal henvende sig til, og at det er den samme person, der følger dem både før, under og efter rejsen.
Som Danmarks Bedste erhvervsrejsebureau og mange års erfaring i ind- og udland har vi et stort netværk. Derfor kan vi tilbyde dig fordelagtige specialaftaler med luftfartselskaber og andre leverandører, der giver dig de bedste løsninger til en fordelagtig pris. Med et rejsebureau i ryggen er du garanteret, at du nemt når fra A til B samt indlogering på udvalgte hoteller, der passer til dit rejseformål.

Bestil online eller via vores personlige rejseeksperter og kontakt os 24/7

Udover vores personlige service tilbyder vi desuden en online løsning, hvor du selv kan reservere dine nemme rejser og holde overblik over alle fremtidige rejseplaner. Uanset om du bestiller rejsen online eller gennem vores personlige service, har du mulighed for at kontakte os 24/7, hvis uheldet er ude eller der opstår uforudsete forhindringer på rejsen.
Mangaard Travel Group er sikkerhedsnettet, når en rejse pludselig ændrer sig. Vi har overblikket over din rejse, og hvor i verden dine udsendte medarbejdere befinder sig. Med andre ord slipper du for papirarbejdet og selv at skulle lege rejsearrangør.

 

Mangaard Travel Group A/S

Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

Øst

Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby