Incentive og netværksrejser

Mangaard Travel har mange års erfaring med at planlægge incentives eller teambuilding-rejser. Ønsker du at belønne dine medarbejdere
eller samarbejdspartnere, har vi flere forslag til oplevelses- og nydelsesrejser af kortere eller længere varighed både med bus og fly.

NYE VEJE TIL VÆKST

Incentive rejser skaber stor værdi for medarbejderne. Det samme gælder, når samarbejdspartnere, kunder, leverandører med flere inviteres på tur.
Incentive rejser bringer virksomheden tættere på hinanden og giver mulighed for at tænke og handle anderledes i nye rammer. Mangaard Travel Group
er ekspert i alle former for ad hoc grupperejser grundet vores mangeårige erfaring og store, globale netværk. Tag dine medarbejdere med uden for
virksomhedens vægge og bliv inspireret. Styrk det interne samarbejde, skab oplevelser sammen og oplev nye veje til vækst.

SPONSORREJSER

Har din organisation brug for at arrangere en rejse for sponsorerne, har Mangaard Travel også stor erfaring på dette felt. Om I vil til fodbold i England,
på museer i Helsinki eller operaen i Berlin, kan vi hjælpe med rejsearrangement, indkvartering, bespisning og billetter til kampe og forestillinger.

Snak med en specialist ved at ringe på 86 75 20 88 og få forslag eller inspiration.

SKRÆDDERSYEDE OG KOMPLETTE REJSER

Vi kan inkludere alle former for temaer på Jeres rejse. Mulighederne er mange og tilrettelægges lige efter dit firmas behov og ønsker.
Vi arrangerer blandt andet virksomhedsbesøg indenfor alle brancher og har et stort netværk og erfaring inden for erhvervsrejser.
Vi står selvfølgelig også for arrangementer, der skal foregå på din hjemmebane her i Danmark – her klarer vi alt vedrørende fly, hotel, indhold m.v.

  • Vi har stor erfaring og trækker på et stort globalt netværk.
  • Vi arrangerer virksomhedsbesøg indenfor alle brancher.
  • Vi kan inkludere alle former for temaer tilpasset din virksomhed.
  • Vi arrangerer rejser til fodbold og andre sportsarrangementer.
  • Vi har kontakterne til alle de store klubber i Europa.
  • Vi arrangerer også kombineret erhvervs og -kulturrejser for virksomheder.
 
 

Mangaard Travel Group A/S

Elkjærvej 31, 8230 Åbyhøj DK-8230 Åbyhøj

Øst

Kirkebjerg Parkvej 12, DK-2605 Brøndby