Spring til indhold

Konference- og messerejser

Skal din virksomhed arrangere en konference eller deltage i en messe i Danmark eller udlandet kan grupperejseafdeling ved Mangaard Travel Group arrangere, koordinere og planlægge jeres besøg.

Få en unik oplevelse med formål. Vi hjælper dig med din næste konference- eller messerejse.

Konferencerejser med et formål

Tag på messerejser og bliv inspireret

Tænk innovativt

Danmark er kendt for sin ekspertise inden for innovation og samarbejde på tværs af forskellige fagområder. Derfor er det overraskende, at inspirationen fra udenlandske fagmesser til tider bliver nedprioriteret og kan være besværligt at skulle forholde sig til på ledelsesniveau. Nogle gange bliver ønsket om at deltage i messerejser afvist på baggrund af et stramt rejsebudget. Andre gange bruges den klassiske begrundelse: ”Vi har ikke tid, vi er alt for travlt!”

Inspiration til messerejser

Interessemesser

I ind- og udland arrangeres inspirerende messer, som har til formål at skabe eller uddybe interessen for en bestemt hobby eller levere varen til en bestemt begivenhed. Her er det typisk virksomheder eller organisationer, der udstiller for at tiltrække nye kunder eller nye medlemmer. Interesserede privatpersoner er målgruppen. Det kan være alt fra en golfmesse, stenmesse, bryllupsmesse, veteranbilmesse, velværemesse – og rigtig mange andre ting. Kun fantasien sætter grænser.

Fagmesser

I lighed med interessemesser, der taler til privatpersoner, arrangeres fagorienterede messer, hvor virksomheder og faggrupper henvender sig til andre virksomheder og faggrupper inden for et bestemt fagområde. Fra vores eget land er modemessen Copenhagen Fashion Week i København er et godt eksempel på en sådan messe. I udlandet tiltrækker de store messecentre i Paris, Milano, Frankfurt et enormt internationalt publikum. Her findes messer om alt fra møbler, briller, værktøjsmaskiner, bager & konditori til grøn energi.

Den ‘smalle’ messe

I andre storbyer arrangeres messer, der henvender sig til et ”smalt” publikum og er ret upåagtede af den brede befolkning. Måske fordi emnet ikke sexet nok mediemæssigt. Også selv om messens fagområde i sidste ende har stor indflydelse på alles hverdag. I München arrangeres f.eks. IFAT, en messe for vand-, kloak-, affalds- og råstofhåndtering. Messens fagområde en jo en del af alle menneskers hverdag. I lyset af de seneste måneders store udslag i vejret og ekstreme nedbørsmængder er vand- og kloakhåndtering i hvert fald et meget håndgribeligt emne. Og sådan er det jo med rigtig mange andre messer.

Så professionelt kan vi gøre det

Vi har en stor erfaring i at arrangere større konferencer i ind- og udland, hvor vi sørger for alt det praktiske ned til mindste detalje.

Mange store og mindre beslutninger skal træffes i et tæt samarbejde med styregruppen, for at en konference eller event bliver en succes. Planlægningen starter tidligt og ofte med et besøg på den kommende konferencedestination, hvor lokation og faciliteter udforskes, og det sikres, at de lever op til forventningerne Én ting er de fysiske rammer, men der kigges også på logistikken for deltagerne: kan de nemt komme til og fra deres respektive lande, og hvordan er transportmulighederne på destinationen?

Vi har igennem mange år arrangeret store konferencer for IT branchen.

Se nedenstående videoklip fra Stockholm,
hvor 200 deltagere fra hele verden er på IT-konferencen GSE Nordic.

(Kan du ikke se videoen, kan du finde der via linket her)